Obnovit stránku

Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastřihovač Braun Series 7 HC7390

Garance nejlepší ceny
11 499,-

Braun Series 9 PRO+ Wet&Dry + zastřihovač Braun Series 7 HC7390

Holicí strojek Braun Series 9 PRO+

Braun Series 9 PRO+ zajistí přesné a hladké oholení

S elektrickým holicím strojkem Braun Series 9 PRO+ oholíte snadno, rychle a pohodlně své vousy, a to ať už se jedná o 1denní, 3denní nebo klidně i týdenní vousy. Hladkého a šetrného oholení je dosaženo použitím 5 holicím prvkům ProShave včetně břitu ProLift Blade. Všechny součástí holicí hlavy byly navrženy tak, aby oholily až na 0,05 mm, braly vousy dlouhé i ty, které rostou různými směry.

Holicí strojek Braun Series 9 PRO+
Holicí strojek Braun Series 9 PRO+

Naprosto přesné zastřižení s ProTrimmer

  • Braun Series 9 PRO+ disponuje zabudovanou technologií pro přesný styling i dlouhých vousů
  • Holicí strojek je vylepšený pomocí nerezové chirurgické ocele
  • Břity si zachovávají ostrost po celou dobu životnosti
Holicí strojek Braun Series 9 PRO+

Braun Series 9 PRO+ si poradí i s hustými vousy

Máte husté a dlouhé vousy? I s těmi si holicí strojek Braun Series 9 PRO+ 9577cc hravě poradí. Pomocí technologii AutoSense, 10000 sonickým vibracím a flexibilní hlavě oholí strojek vaše vousy hladce a méně tahy. O 40° výkyvná hlavice se lépe přizpůsobí konturám obličeje a krku, čímž dosáhnete ještě hladšího oholení za kratší čas.

Holicí strojek Braun Series 9 PRO+

Precizní oholení po celé roky

Holicí strojek Braun Series 9 PRO+ 9577cc se vyrábí v Německu a aby zůstal pořád v top formě, obdržíte k němu chytrou stanici SmartCare Center 6v1. Stačí stisknout jediné tlačítko a holicí strojek bude opět jako nový. Vestavěná Li-Ion baterie poskytne holicímu strojku Braun dostatek energie pro 60 minut holení. Díky 100% voděodolné konstrukci můžete holicí strojek Braun Series 9 PRO+ používat v koupelně kdekoli. Součástí je přenosné nabíjecí pouzdro PowerCase, které zvyšuje o 50 % dobu bateriového provozu holicího strojku Braun. Tím se dostanete až na 90 minut holení.

Holicí strojek Braun Series 9 PRO+

Porovnání holicích strojků Braun Series 9 PRO+

Zastřihovač Braun Series 7 HC7390

Jednoduché zastřihování a úprava vlasů z pohodlí domova

Už nebudete muset chodit do kadeřnictví nebo barber shopů, abyste dosáhli požadovaného stylingu vlasů. Chopte se zastřihovače Braun Series 7 HC7390, se kterým snadno a rychle vytvoříte účes, který budete chtít. Zastřihovač si poradí s delšími i hustými vlasy díky ostrým břitům. Zastřihovač má dva nástavce, první na zastřihávání od 3 mm do 24 mm a druhý od 14 do 35 mm.

Zastřihovač Braun Series 7 HC7390

Braun Series 7 HC7390 si poradí s každými vlasy

Zastřihovač nabízí dostatečný výkon a vysoce ostré břity pro zastřižení dlouhých i hustých vlasů. Uvnitř zastřihovače Braun Series 7 HC7390 je použitá Ni-MH baterie, která udrží zařízení v provozu až po dobu 50 minut. Rychlým pětiminutovým nabitím získá Braun HC7390 dostatek energie pro jedno zastřižení.

Zastřihovač Braun Series 7 HC7390

17 nastavení délek střihu

Zvolit si můžete celkem ze 17 délek střihu, což propůjčuje zastřihovači Braun Series 7 HC7390 opravdu flexibilní využití. Bezpečnostní zámek Memory SafetyLock navíc uzamkne poslední použité nastavení, takže nebudete muset pokaždé hledat žádanou délku. Zastřihovač po použití snadno očistíte díky omyvatelnému designu.

Krátké i dlouhé zastřihování v pohodlí domova

Zastřihovač Braun Series 7 HC7390

Parametry a specifikace

Určení

Určení Pánský
Využití Tělo

Využití

Využití Tělo

Napájení

Napájení Bateriové
Doba provozu 50 min
Doba nabíjení 60 h

Funkce a vlastnosti

Funkce Rychlé nabíjení
Obsah balení Pouzdro / taštička, Zastřihovací nástavec, Nabíjecí stojan

Vhodné na

Vhodné na Suché holení

Barva

Barva Černá

Baterie

Typ baterií Li-ion dobíjecí

Typ zásuvky

Země Česko
Kód:  BRAhs00sr
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  BRAhs00sr
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14