Obnovit stránku

Brother TZE-611

4,9 7 hodnocení
Garance nejlepší ceny
259,-
Při koupi 1 ks 259 Kč/ks
Při koupi 2 a více ks 254 Kč/ks

Brother TZE-611

Perfektní laminovaná TZ páska využitelná pro mnoho různých příležitostí. Každá kazeta obsahuje 8 metrů pásky, která se dá využít pro pohodlné označování výrobků, zařízení a pracovních ploch. Aplikovaná páska je odolná vůči teplotním vlivům i proti poškrábání. Skládá se ze šesti vrstev materiálu, je extrémně odolná a tenká. Písmo je tvořeno termotransférovým inkoustem, jenž je sevřený mezi dvě ochranné vrsty PET. Díky tomu drží velmi dobře přilepené a text zůstane velmi dlouhou dobu ostrý a čitelný. 

Inovované pásky série TZe jsou šetrnější k životnímu prostředí. Vylepšen byl nejen samotný materiál pásků, ale také balení. Kazety jsou zabaleny do snadno odbouratelných plastových sáčků. 

Typ:
TZe páska
laminovaná

Určeno pro:
tiskárny PT

Délka:
8 m

Šířka:
6 mm

Barva:
žluto/černá

Parametry a specifikace

Barva

Barva tisku Černá
Barva podkladu Žlutá

Typ

Originalita Originální
Typ TZe

Rozměry

Šířka 6 mm
Délka 8 000 mm

Vlastnosti

Vlastnosti Flexibilní, Laminovaná
Odolnost proti Oděru

Obsah balení

Počet pásek v balení 1
Kód:  PB951m
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  TZE611
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16