Obnovit stránku

Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

CANDY CSS 14102D3-S

4,5 2 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

CANDY CSS 14102D3-S

Pokud si zvolíte pračku CSS 14102D3-S, jako první oceníte její ekonomickou úspornost, doloženou zařazením do energetické třídy A+++ a roční spotřebou 239 kWh. Díky kompaktnímu provedení je ideální volbou do malých koupelen. Dokonale čisté prádlo pračka zaručí díky patentovanému systému rozpouštění a dávkování pracího prášku: díky němu Candy CSS 14102D3-S zvýší účinnost praní při nízkých teplotách a zároveň zkrátí prací cyklus a sníží spotřebu energie.

Klíčové vlastnosti pračky Candy CSS 14102D3-S

  • Možnost bezdotykového připojení WiFi nebo k NFC přes aplikaci Simply Fi
  • Dotykový displej & ovládání pomocí hlasu
  • Bezpečnostní zámek dveří
  • Ochrana proti úniku vody Antioverflow a proti přeplnění
  • Vyšší účinnost praní i při snížených teplotách
  • Parní režim pro dezinfekci a odstranění nežádoucích pachů z prádla
  • Detektor hmotnosti náplně: přizpůsobí čas pracího cyklu
  • Gentle Touch Opening - pomalé otevírání dvířek bubnu
  • Odložený start a konec pracího cyklu

Snadné ovládání pračky

S přehledným dotykovým displejem, ovládacím tlačítkem a funkcí hlasových pokynů je obsluha pračky Candy CSS 14102D3-S velmi jednoduchá.

Přes 50 programů

Technologie Smart Touch umožňuje spojení telefonu a pračky přes NFC, a to jednoduchým přiložením telefonu k ovládacímu panelu. Pokud máte ve smartphonu mobilní aplikaci, můžete využít i další funkce jako vedení statistik pracích cyklů anebo zobrazení tipů a triků pro optimalizovanou spotřebu.

Rychlé praní v řádu minut & parní režim

Nechcete praním trávit zbytečně příliš času? Candy CSS 14102D3-S vám dá na výběr z různých programů, které prací cyklus zvládnou ve zlomku času (rozmezí od 14 do 44 minut). S pračkou budete mít možnost využít také program páry, která prádlo vydezinfikuje a odstraní z něj veškeré pachy.

Unikátní systém dávkování pracího prášku

Mix Power+- je patentovaný systém dávkování pracího prášku. Candy CSS 14102D3-S nejdřív prášek rozpustí s vodou ve speciální komoře a následně ho dávkuje podle parametrů vybraného pracího cyklu.


Candy CSS 14102D3-S a její bezpečnostní funkce

Do pračky pohodlně umístíte až 10 kilogramů špinavého prádla. Potěší vás efektivní a vysoce účinný prací cyklus i široká škála programů pro specifické typy tkanin. Z bezpečnostních prvků je Candy CSS 14102D3-S opatřena ochranou proti přetečení Antioverflow, přeplnění a dětskou pojistkou. Dvířka pro šetrnější otevírání disponují i mechanismem pomalého otevírání Gentle Touch Opening.

Parametry a specifikace

Délka hadice

Délka přívodní hadice 1,5 m
Délka odpadní hadice 1,5 m (1,5 m)

Vlastnosti

Provedení pračky Bez sušičky
Plnění Přední plnění
Typ modelu Samostatně stojící model
Počet programů 16

Rozměry pračky

Velikost (hloubka) Standardní (nad 50 cm)
Hloubka 58 cm
Šířka 60 cm
Výška 85 cm

Funkce

Funkce pračky Parní program, Odložený start, Rychlý program, Displej, Ovládaní mobilem, Dětská pojistka

Barva pračky

Barva Bílá
Kód:  CANPR050
Prod. číslo:  31008429
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17