Obnovit stránku

CANDY MIC256EX

5 7 hodnocení
Dovezeme, vyneseme, namontujeme.
Info
4 319,-

CANDY MIC256EX

Haier
Candy
Hoover
Mikrovlnná trouba CANDY MIC256EX

Vestavná mikrovlnná trouba
CANDY MIC256EX

Moderní funkce a vlastnosti dělají z této poloprofesionální mikrovlnné trouby nepostradatelného pomocníka do každé kuchyně. Její vnitřní varný prostor disponuje objemem až 25 litrů a lze si vybrat z osmi úrovní výkonu. Trouba je také vybavena funkcí vaření horkým vzduchem, se kterou budou vaše jídla čerstvá, voňavá a vždy dokonale uvařená. S tímto pomocníkem prostě dokážete v mžiku ohřát cokoliv, na co máte chuť. Jeho výhoda tkví i v rozměrech – 46 × 59,5 × 47 cm – což umožní i bezproblémové vestavění do 60 cm širokého výklenku.


Mikrovlnná trouba CANDY MIC256EX

Klíčové vlastnosti mikrovlnné trouby CANDY MIC256EX

Mikrovlnná trouba s grilem a horkým vzduchem

Nabídka pečících programů

Jednoduché dotykové i mechanické ovládání

Automatické programy vaření

Dětská pojistka

Příslušenství

Vestavná mikrovlnná trouba CANDY MIC256EX s rámečkem

Trouba disponuje otočným talířem o průměru 31,5 cm a také dvířky se závěsem vlevo s průhledným okénkem, které se otevírají pomocí tlačítka.

Mikrovlnná trouba CANDY MIC256EX

Trouba CANDY MIC256EX s rámečkem v nerezovém provedení

Vestavná mikrovlnná trouba CANDY MIC256EX s rámečkem vás uchvátí svým nerezovým provedením, které krásně doplní interiér vaší kuchyně. Vestavná trouba nezabírá příliš mnoho místa, i přesto vám nabídne objem 25 litrů a velký otočný talíř s průměrem 31,5 cm.

Mikrovlnná trouba CANDY MIC256EX

Vestavná mikrovlnná trouba s grilem a horkým vzduchem

Mikrovlnná trouba CANDY MIC256EX  disponuje grilem, tradičním programem a možností pečení s horkým vzduchem, díky čemuž můžete ve spoustě jídel plně nahradit troubu. Pomocí grilu připravíte křupavé kuře nebo jiné zapečené pokrmy. I přesto, že máte méně místa, při vaření se nemusíte uskromňovat. Konvekční vaření vám umožňuje vařit jídlo jako v klasické troubě. Výkon mikrovlnného ohřevu je 900 W, výkon grilu 1100 W a výkon horkého vzduchu 2500 W. 

Snadná obsluha a praktické vychytávky

Mikrovlnka si poradí i s rozmrazováním, které umožňuje velice citlivé dávkování tepla tak, aby požadovaný kus potravin rozmrzl, avšak bez toho aby začal projevovat známky vaření či jiné tepelné úpravy. Nabízí deset automatických programů – prosté ohřívání či program upravený na ohřev brambor, masa, zeleniny, ryb, těstovin, polévky, koláče, pizzy či kuřete. Velký displej zobrazuje veškeré informace o vaření a časovém průběhu. 

Mikrovlnná trouba CANDY MIC256EX

Snadné ovládání mikrovlnné trouby CANDY MIC256EX

Ovládání mikrovlnné trouby CANDY MIC256EX je naprosto intuitivní a snadné. Pomocí tlačítek a otočného ovládacího knoflíku si nastavíte vše potřebné. Jednoduchým stiskem tlačítka Start Express zapnete troubu na maximální výkon po dobu 30 vteřin. Každým stiskem pak přidáte dalších 30 vteřin. 

Mikrovlnná trouba CANDY MIC256EX

CANDY MIC256EX nabízí automatické programy

Trouba CANDY MIC256EX vám nabídne celkem 10 přednastavených programů, které vám pomohou s přípravou oblíbených jídel. Stačí si jeden z těchto programů vybrat a mikrovlnná trouba si sama nastaví čas a výkon. Využít můžete například tyto programy: Drůbež, Zeleninu, Těstoviny, Brambory, Ryby, Koláč, Polévky, Maso - ohřev nebo Pizza. Nebo zvolte automatické rozmrazování.

Mikrovlnná trouba CANDY MIC256EX

Dětská pojistka trouby CANDY MIC256EX

Dětská pojistka je praktický pomocník při bezpečnosti vašich dětí. Mikrovlnná trouba CANDY MIC256EX má možnost uzamykání tlačítek ovládání.

Příslušenství

Mikrovlnná trouba CANDY MIC256EX s grilovací mřížkou

Součástí mikrovlnné trouby CANDY MIC256EX je praktická grilovací mřížka, která umožňuje pohodlné grilování vašeho pokrmu z obou stran.

Mikrovlnná trouba CANDY MIC256EX

Parametry a specifikace

Provedení mikrovlnky

Umístění Vestavná
Barva Nerez

Rozměry mikrovlnky

Vnější výška 46 cm
Vnější šířka 59,5 cm
Vnější hloubka 46,5 cm

Funkce a ovládání mikrovlnky

Ovládání Manuální, Elektronické
Vlastnosti a funkce Rozmrazování, Gril, Dětská pojistka

Výkonnostní charakteristiky mikrovlnky

Příkon 4 000 W
Výkon grilu 1 100 W

Design

Design Klasický

Příslušenství mikrovlnky

Příslušenství Grilovací mřížka
Kód:  FAC1198a
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  38900023
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04