Obnovit stránku

Canon IXUS 155 modrý

4,7 23 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Canon IXUS 155 modrý

Canon IXUS 155 je nádherný a praktický kompaktní fotoaparát, který v útlém provedení nabízí maximální výkon. Optický snímač CCD disponuje vysokým rozlišením 20 Mpx, abyste zachytili to podstatné v té nejlepší kvalitě a neměli problém důležité okamžiky vytisknout ve velkém formátu či snímek oříznout bez ztráty detailů.
Automatické ostření se postará o ostré fotografie plné těch nejjemnějších podrobností i v situacích, kdy je potřeba jednat rychle. Kvalitní objektiv s 10násobným optickým zoomem (až 20násobné přiblížení) vám pomůže dostat se do centra událostí, i když stojíte opodál. O rychlost a výkonnost přístroje se stará moderní procesor Digic 4+ s technologií iSAPS.
Pořizování videozáznamu nikdy nebylo jednodušší - stiskem jediného tlačítka začněte nahrávat libovolnou akci, kterou stojí za to uchovat. Video je zaznamenáváno v HD kvalitě, takže pozdější projekce na monitoru či TV obrazovce bude mít zaručeně úspěch. Díky režimu Eco, který snižuje spotřebu energie, se nemusíte obávat rychlého vybití baterie - na jedno nabití pořídíte daleko více záběrů i fotografií.
Pomocí režimu SmartAuto si můžete naplno užívat jednoduchost komponování bez nutnosti manuálních zásahů díky technologii, která analyzuje scénu a automaticky vybere optimální nastavení z 32 možností. Do tohoto režimu se dostanete snadno stisknutím tlačítka "Auto", ať už jste v jakémkoliv jiném režimu. Jistě zaujme i tlačítko nápovědy, které vás nikdy nenechá na holičkách a zbaví vás nutnosti učit se návod nazpaměť.
Popusťte uzdu fantazii a bavte se kreativními efekty, které fotoaparát nabízí. Experimentujte s celým zástupem efektů jako například efekt objektivu Rybí oko, Extra živé nebo Monochromatický. Efekt miniatury zařídí, že scéna na fotografii či filmu bude vypadat jako zmenšenina. Detekce obličeje se pak postará o zaostření (všech) obličejů na snímku a zachová optimální jas. Funkce vyvážení bílé s detekcí obličeje garantuje přirozenou reprodukci pleťových tónů. Skupinové snímky pořídíte velmi snadno díky ultraširokému objektivu.

Parametry a specifikace

Typ a funkce

Typ Kompakt
Funkce Detekce tváří

Snímač

Maximální ISO 1 600 ks

Video

Objektiv

Min. ohnisková vzdálenost (přepočet na 35mm) 24 mm
Max. ohnisková vzdálenost (přepočet na 35mm) 240 mm
Max. světelnost při min.ohniskové vzdálenosti f/3
Max. světelnost při max.ohniskové vzdálenosti f/6,9
Optický zoom 10 ×

Displej

Úhlopříčka displeje 2,7 " (6,86 cm)

Paměť a ukládání

Podporované formáty JPEG
Typ paměťové karty SD

Baterie

Typ napájení Akumulátor
Výdrž baterie 310 snímků
Kapacita baterie 680 mAh

Vstupy a výstupy

Audio/Video A/V (TV Výstup)
Možnost přímého tisku DPOF (Digital Print Order format), PictBridge

Obsah balení

Obsah balení Popruh/poutko, Manuál
Kód:  OC070c1t
Prod. číslo:  9366B006
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01