Obnovit stránku

CELLY GLASS pro Samsung Galaxy J2

5 1 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

CELLY GLASS pro Samsung Galaxy J2

Pokud vlastníte mobilní telefon Samsung Galaxy J2 určitě oceníte tento praktický doplněk, díky němuž ochráníte displej vašeho telefonu. Pod označením CELLY Glass se skrývá velice odolný a praktický skleněný kryt displeje. Ten je vyroben ze speciálně zpracovaného skla, které ochrání displej telefonu před poškozením pádem i před poškrábáním.

Klíčové vlastnosti

  • Navrženo speciálně pro Samsung Galaxy J2
  • 5× odolnější než displej 
  • ANTI-BLUE-RAY vrstva
  • Zaoblené hrany 
  • Maximálně průhledný 
  • Snadná a rychlá instalace


Celý kryt jednoduše přilepíte na displej vašeho telefonu, kde zůstane pevně držet bez jakýchkoliv mezer či omezení v dotykovosti. Tento kryt je zcela transparentní, bez filtrů, a není tak dotčena viditelnost, ani funkčnost displeje. Navíc je opatřen ANTI-BLUE-RAY vrstvou, chránící vaše oči před UV paprsky, které jsou vyzařovány displejem vašeho mobilního telefonu. 

Díky speciální technologii výroby je až 5× odolnější než samotný displej  vašeho mobilního zařízení a zaoblené hrany zajistí, že se i při častém vytahování z kapes neodlepí. Instalace je velice jednoduchá a nezanechává pod sebou žádné nevzhledné bublinky.

Parametry a specifikace

Vyberte si značku/model telefonu

Značka telefonu Samsung
Model zařízení Galaxy J2

Obsah balení

Balení osahuje Čisticí hadřík

Vlastnosti a provedení

Tloušťka skla 0,3 mm
Tvrdost 9H
Kód:  PP899a1r91i2b3
Prod. číslo:  GLASS554
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01