Obnovit stránku

CELLY WALLY436 černé

4,5 37 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

CELLY WALLY436 černé

Představujeme Celly Wally, kvalitní pouzdro typu peněženka. Jedná se o velmi sofistikovaný a do detailu promyšlený produkt, který vás bude neustále překvapovat svojí praktičností a elegancí. Hned na první pohled vás zaujme příjemná černá PU eko kůže na vnější straně a zavírání na magnet. Díky němu nemusíte pouzdro složitě zacvakávat či dělat nepříjemný zvuk při otevírání se suchým zipem. Magnetický systém je jednoduchý a efektní.

Uvnitř naleznete rámeček sedící přesně na typ vašeho telefonu. A nejenom to. Na protější straně na vás budou čekat přihrádky na doklady, mince či bankovky. S Celly Wally tak nemusíte nosit peněženku, vše důležité budete mít přímo u telefonu. Pouzdro samozřejmě rovněž chrání před nárazy, poškrábáním displeje, prachem či špínou.
To nejlepší si nechal italský výrobce na konec. S Wally můžete díky přesně vykrojenému rámečku pořizovat fotografie a videa, aniž byste museli telefon vytahovat. A když vás aktivní práce unaví, jednoduše si z pouzdra uděláte stojánek a pustíte si na telefonu třeba váš oblíbený seriál.

Parametry a specifikace

Vyberte si značku/model telefonu

Značka telefonu Sony
Model zařízení Xperia Z3 Compact

Typ a materiál

Materiál Umělá kůže
Pružnost/tuhost pouzdra Tvrdé

Vlastnosti a funkce

Vlastnosti a funkce Prostor pro kreditní kartu, Ochrana displeje proti poškrábání, Integrovaný stojánek
Kód:  PP897z1lb
Prod. číslo:  WALLY436
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19