Obnovit stránku

Pouzdra na fotoaparáty

Pouzdro na fotoaparát slouží pro bezpečné přenášení kompaktních fotoaparátů nebo videokamer bez příslušenství. Pořídit však můžete i pouzdra na zrcadlovky. Používáním pouzdra na foťák prodloužíte životnost zařízení a zamezíte poškození v případě pádu. Hlavní výhodou pouzder jsou jejich malé rozměry, díky kterým se vejdou do větší kapsy nebo za opasek. Některá pouzdra na fotoaprát jsou vybavena malou kapsičkou, do které je možné uložit náhradní baterii či paměťovou kartu.

Pokračovat
Upřesnit parametry
96 položek

Pouzdra na fotoaparáty

Pouzdra na digitální fotoaparáty jsou menší obaly, které zajišťují bezpečné a pohodlné přenášení přístroje. Pouzdra jsou určena především pro kompaktní fotoaparáty, ke kterým nenáleží mnoho doplňkového fotopříslušenství. Do vybraných modelů pouzder lze umístit zrcadlovku s nasazeným objektivem. Pro nošení zrcadlovek a další techniky je ideální fotobrašna nebo batoh.

Již neprodáváme

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01