Obnovit stránku

CLEAN IT NEW JERSEY

4,4 36 hodnocení
Zobrazit alternativy

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

CLEAN IT NEW JERSEY

Čistící utěrka CLEAN IT NEW JERSEY

Stylové čištění

NEW JERSEY utěrka z mikrovlákna se znakem radioaktivity je stylovým doplňkem pro čištění digitální techniky. Snadno odstraňuje veškeré šmouhy, otisky prstů, skvrny a mastnotu. K úklidu nepotřebujete žádný další chemický přípravek.

Smartphone, tablet a jiná zařízení

Víme, jak to chodí

Koupíme si nadupaný smartphone nebo nejnovější tablet a okamžitě ho musíme podrobit zatěžkávací zkoušce. Každý dotek však špiní obrazovku – otisky, mastnota, prach a dokonce i bakterie se vesele shromažďují na jejím povrchu… Stačí pár okamžiků a náš technologický skvost už není tak třpytivě výjimečný. A od toho je tu NEW JERSEY utěrka, stačí krátké otření a všechno zase září novotou!

Mikrovlákno vs. bavlněné vlákno

Náskok díky technologiím

Mikrovlákno je umělé textilní vlákno s jemností nižší než 1 dtex. Díky vysoké jemnosti a struktuře oproti bavlněném vláknu absorbuje mnohonásobně více nečistot. Protože se jedná o umělé vlákno, nejeví o něj roztoči a jiní parazité zájem. Je tak chráněno proti zápachu, nežádoucímu zabarvení a poškození.

Perte na 30 °C

Opětovně použitelná

V případě potřeby je možné utěrku vyprat na 30 °C (bez aviváže a sušení). Utěrka je vyrobena z polyesteru a polyamidu (80/20 %). Rozměry jsou 18×18 cm.

Vlastnosti

  • Čištění bez chemických přípravků
  • Jednoduché použití
  • Aktivní ochrana tkaniny
  • Šetrné k životnímu prostředí
  • Lze prát v pračce při 30 °C (bez aviváže a sušení)
  • Rozměry: 18×18 cm
Kód:  JD790u5d
Prod. číslo:  CL-42
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14