Obnovit stránku

Concept OPK3360

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Concept OPK3360


Komínová digestoř Concept OPK3360 v moderním nerezovém provedení o šířce 60 cm. Výkon odsavače je až 312 m3 a lze jej snadno regulovat pomocí tlačítkového ovládání a 3 stupňů pro nastavení požadovaného výkonu. Spotřebič disponuje 2 × 20 W osvětlením pro pohodlnou obsluhu a také kovovými filtry proti mastnotám, které jednoduše v případě potřeby umyjete v myčce. Pokud nemáte možnost v kuchyni odvést páru ven, využijte jednoduše funkci recirkulace - vzduch se přečistí a fouká zpět do místnosti. Je zde také možnost vyměnění přední lišty v dekoru kuchyně.

Výkonná digestoř

Variabilní nastavení výšky

Recirkulace vzduchu

Výkonná digestoř

Digestoř Concept OPK3360 disponuje výkonem odtahu až 300 m3/h, takže své uplatnění najde i ve větších kuchyních. K dispozici jsou celkem 3 výkonnostní stupně, přičemž hlučnost tohoto modelu činí 65 dB na nejvyšším stupni.

Variabilní nastavení výšky odsavače

Každá kuchyň je jiná, proto si výrobce připravil pro digestoř Concept OPK3360 možnost úpravy výšky odtahového komínu. Ten je rozdělený na dvě části, které do sebe zapadají. Vy si můžete tuto výšku nastavit přesně podle svých představ.

Praktická recirkulace vzduchu

Nemáte jak odvést vzduch z digestoře Concept OPK3360 ven? Nevadí! Funkce recirkulace zbaví vzduch nečistot a zápachů a nažene jej čistý zpátky do místnosti. Aby byla recirkulace vzduchu účinná, za tukový filtr je nutné vložit také filtr uhlíkový, který pohlcuje pachy.

Snadná údržba odsavače Concept OPK3360

Tukový filtr lze z odsavače Concept OPK3360 jednoduše vyjmout a vložit do myčky nádobí, spustit standardní program a máte hotovo. Jestli doma nemáte myčku nádobí, tak nezoufejte. Bohatě vám postačí vaše ruce a jarová voda.

Jak zvolit správnou digestoř?

K správnému výběru odsavače je klíčové si uvědomit, že výkon by měl odpovídat přinejmenším sedminásobku a ideálně desetinásobku objemu místnosti, ze které má odvádět výpary pryč.

Parametry a specifikace

Typ zásuvky

Země Česko

Design

Design Klasický

Energetické parametry digestoře

Energetická třída E
Roční spotřeba energie 95,6 kWh/annum
Třída účinnosti proudění tekutin B
Třída účinnosti osvětlení G
Třída účinnosti filtrace tuků F
Hlučnost 65 dB

Typ

Typ Komínová
Umístění Nástěnné

Funkce a výbava

Vlastnosti Zpětná klapka
Funkce Recirkulace
Počet filtrů 2
Typ filtru Tukový

Vývody

Max. výška vývodu 67 cm
Min. výška vývodu 39 cm
Počet 1
Průměr 15 cm
Umístění vývodu Z vrchu
Průměr horního vývodu 15 cm

Výkon

Vhodné do Menší kuchyně (do 20 m²)
Počet stupňů výkonu 3

Rozměry

Šířka 60 cm
Hloubka 44,8 cm
Výška 56,9 cm

Barva

Barva Stříbrná

Materiál

Materiál Nerez

Energetická třída

Roční spotřeba energie 95,6 kWh/annum

Hlučnost

Hlučnost 65 dB
Kód:  CONDG011
Prod. číslo:  OPK3360
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07