Obnovit stránku

CONNECT IT Battle Combo

Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

CONNECT IT Battle Combo

Cenově zvýhodněný set myši a podložky od firmy CONNECT IT osloví zejména dobrým poměrem ceny a výkonu. Designově sladěná kombinace černo-zelené myši a černo-žluté podložky nesmí chybět na stole žádného správného hráče. Pokud nechcete za herní vybavení zaplatit tisíce korun, CONNECT IT BATTLE Combo je tím pravým řešením.

Myš ze série BATTLE

Optická myš Connect IT BATTLE bude skvělým příslušenstvím pro méně náročné počítačové hráče. Celkem nabízí šestici ergonomicky umístěných tlačítek, které vám skvěle poslouží k ovládání prostředí široké palety her. Svou úlohu však naleznou rovněž při práci v operačním systému.

Myš ze série BATTLE
BATTLE podložka

BATTLE podložka

Podložka je určena pro hráče, kteří chtějí vyčnívat, proto její design připomíná postapokalyptické hry a obsahuje znak biologického nebezpečí. Nejen že opravdu dobře vypadá, navíc se všude, kde ji ukážete, okamžitě stane středem pozornosti.

  • Podložka pod myš
  • Velikost: 320 x 265 x 2 mm

Parametry a specifikace

Rozměry a hmotnost

Hmotnost 110 g

Připojení

Připojení Drátová
Rozhraní USB

Použití myši

Typ Herní

Senzor

Citlivost 2 000 DPI
Technologie Optická

Tlačítka myši

Kolečko Klasické

Další vlastnosti myši

Podsvícení Jednobarevné

Barva

Barva Černá
Kód:  JD760m
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07