Obnovit stránku

Crucial MX300 750GB

5 13 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Crucial MX300 750GB

Zvyšte výkon, výdrž a celkovou efektivitu vašeho mobilního systému. Nastartujte během pár vteřin a prosvištěte přímo do aplikací. MX300 vyplňuje mezeru na trhu mezi modely s 500 GB a 960 GB, takže pokud hledáte rychlé a velké úložiště, sáhněte po disku s úžasnými parametry. Získejte ze svého počítače více a posilte téměř každý aspekt výkonu.

Klíčové vlastnosti

  • SSD s vyváženými, lákavými parametry
  • Vysoká rychlost čtení / zápisu při sekvenční i náhodné činnosti
  • Native Write Acceleration pro rychlejší chod při trvalém zatížení
  • Až o 90 % energeticky účinnější než typické plotnové disky
  • Ochrana proti náhlé ztrátě napájení a nadbytečnému zahřívání
  • Hardwarové šifrování (256bit. AES, TCG Opal 2.0, IEEE-1667)

Okamžité zlepšení

MX300 dosáhne rychlosti čtení až 530 MB/s a zápisu až 510 MB/s u všech typů souborů, takže nabootujete téměř okamžitě, snížíte dobu načítání a i náročné aplikace budou nyní použitelné s lehkostí. Exkluzivní technologie Native Write Acceleration zajistí spolehlivý a rychlý způsob zápisu dat tak, aby neklesal výkon ani při trvalém vytížení.

Další benefity

Disk využívá sofistikované 3D NAND buňky s cílem zlepšit rychlost a prodloužit životnost. Disk je také chráněn adaptivní technologií tepelné ochrany, která dynamicky nastavuje využívání komponent podle toho, jak disk používáte. Navíc je díky funkci Extreme Energy Efficiency až o 90 % energeticky účinnější než typické plotnové disky, čímž prodlouží čas na baterii.

I pro korporace

Sadou ochranných funkcí se uplatní i v korporátní sféře. Udržujte citlivé informace v bezpečí před hackery a zloději s 256bitovým AES šifrováním, jež si oblíbili i banky a nemocnice. Crucial MX100 je jedna z mála jednotek splňující Microsoft EDrive, IEEE - 1667 a standardy šifrování TCG Opal 2.0.

Kód:  CR006z4e
Prod. číslo:  CT750MX300SSD1
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03