Obnovit stránku

Dell IE600

4,5 2 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Dell IE600

Dejte sbohem svým starým špuntům a ponořte se do zvuku konečně naplno. Sluchátka Dell IE600 nabízejí dokonalou zvukovou autenticitu díky inovativní technologii Waves MaxxAudio, která vám zprostředkuje čistý zvuk bez jakýchkoliv kazů. Integrovaný mikrofon navíc dokonale snímá hlas během telefonních hovorů, od kterých můžete stiskem jediného tlačítka přeskočit zpět k poslechu hudby. Rychle, prakticky a bez námahy.

Klíčové vlastnosti

  • Elegantní in-ear špunty pro ničím nerušený poslech
  • 3 velikosti náušníků pro pohodlné nošení
  • Kompatibilní s funkcemi systémů Windows a Android

Kabel, který se nezašmodrchá

Se špunty IE600 nehrozí zauzlování kabelu díky jeho speciálně navrženému hladkému povrchu. V balení naleznete kromě užitečného pouzdra také 3 velikosti ušních koncovek (S/M/L) pro maximální komfort při používání. Pokud používáte chytrý telefon, jistě oceníte i kompatibilitu s funkcemi systémů Windows i Android.

Balení obsahuje:

Sluchátka
Pouzdro na uložení
Tři páry ušních koncovek
Dokumentace

Parametry a specifikace

Barva

Barva Černá
Kód:  ADP2j001
Prod. číslo:  624-BBBF
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04