Obnovit stránku

Dell Precision T3620

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Dell Precision T3620

Výkonná a zároveň cenově výhodná pracovní stanice Precision T3620 z dílen společnosti Dell je navržena pro práci s běžnými kancelářskými programy. Ve svých útrobách skrývá vysoce výkonný procesor Intel Core i5 6600 z rodiny Skylake na frekvenci 3,3 Ghz.

Výkon stanice je podpořen 8 GB rychlé operační paměti DDR4 a samostatnou grafickou kartou NVIDIA Quadro K620 s 2 GB paměti. Dostatečné místo pro vaše data zajistí rychlý 500 GB Sata disk. Balení zahrnuje kvalitní USB klávesnici a myš. Předinstalován je operační systém Ubuntu Linux 14.

Spolehlivost, stabilita a bezpečnost dat

Precision T3620 má za sebou rozsáhlé testování zaručující vysoký výkon nyní i v budoucnosti. Již v základním provedení poskytuje vysokou stabilitu a bezpečnost vašich dat. Navíc můžete využít některé volitelné řešení výrobce. Dell Data Protection, Security Tools, Dell Data Protection a Encryption vytvoří ze základní pracovní stanice Dell Precision T3620 bezpečnou pracovní stanici.

Oprava do druhého dne - kdekoliv

Díky vysoké kvalitě svých produktů společnost Dell poskytuje speciální rozšířenou záruku na 3 roky on-site next business day. V rámci záruční doby oprava vaší stanice probíhá kdekoliv po celé ČR následující pracovní den.

Nezáleží na tom, zda na stanici pracujete v zaměstnání, doma nebo na dovolené. Stačí zavolat na telefonní číslo: 225 308 649, popř. mobil 778 440 533, nahlásit výrobní číslo a závadu a DELL již vše zařídí!

Certifikace ISV

Pracovní stanice Dell Precision T3620 se může pochlubit certifikací ISV. Zajištěna je tak kompatibilita s certifikovanými aplikacemi předních nezávislých výrobců softwaru a dlouhá funkčnost systému a produktivita.

Kód:  TD140p1
Prod. číslo:  Spec-T3620-001
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12