Obnovit stránku

Dell Professional Topload 15.6"

4,8 13 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží
Stránky výrobce

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Dell Professional Topload 15.6"

Moderní brašna Dell Professional Topload je určena pro každodenní cestování a služební cesty. Vyvinuta byla přesně podle potřeb zaměstnanců a obchodníků. Nabízí spoustu propracovaných detailů tak, aby vaše cestování co nejvíce ulehčila. Vnitřní kapsa na notebook má polstrování pro dokonalou ochranu notebooku před nárazy, otřesy i poškrábáním. Brašna je vyrobena z odolného materiálu s ochranou proti vodě.
Do několika kapes lze uspořádat dokumenty a příslušenství. Velká přední kapsa s praktickým organizérem a řadou přihrádek je ideální pro rychlý přístup k věcem denní potřeby i příslušenství, které nejvíce potřebujete. Budete mít telefon, nabíječku, klíče, pera a další malé předměty uspořádané a po ruce. Brašna disponuje samostatnou přihrádkou k uspořádání a bezpečnému přenášení složek a dokumentů.
Parametry a specifikace:

Určeno pro:
Notebook do úhlopříčky 15,6"

Materiál:
Voděodolný nylon

Parametry a specifikace

Materiál

Materiál Nylon

Materiál

Materiál Nylon

Max. úhlopříčka

Max. úhlopříčka notebooku 15,6 "

Barva

Barva Černá
Kód:  ADP1c401
Prod. číslo:  460-BBLR
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB11