Obnovit stránku

Devolo dLAN 1200 triple+

5 3 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Devolo dLAN 1200 triple+


Potřebujete vytvořit domácí LAN a nechcete nebo nemůžete vrtat zdi, tahat po bytě nebo domě kabely? Máte nedostatek zásuvek a každá je důležitá? Potom je Devolo dLAN 1200 triple+ ideální volbou k rozšíření stávající powerline sítě. Balení obsahuje přídavný adaptér, který umožní propojení LAN přes elektrickou síť rychlostí až 1200 Mb za sekundu. Zařízení má integrovanou elektrickou zásuvku 3 gigabitové LAN porty, abyste snadno připojili NAS, tiskárnu, chytrou TV nebo herní konzoli.


Klíčové vlastnosti Devolo dLAN 1200 triple+

  • Přenosová rychlost až 1 200 Mbit/s
  • Dosah až 400 metrů
  • Žádná zásuvka nepřijde nazmar
  • 3 Gigabit LAN porty
  • Range+ technologie - funkčnost na vícefázových rozvodech 

Dosah až 400 m s Range+

Patentovaná technologie Range+ v Devolo dLAN 1200 triple+ umožňuje připojení na vzdálenost až 400 metrů. K domácí síti a internetu díky tomuto snadno připojíte všechny vzdálení počítače, chytré televizory a další zařízení s LAN rozhraním v celé vaší domácnosti. 


Aktivní ochrana

Samozřejmostí je šifrování provozu a aktivní ochrana proti neoprávněnému přístupu. Domácí síť je možné následně rozšiřovat jednoduchým přidáním dalšího přijímače do zásuvky. Devolo dLAN 1200 triple+ jsou kompatibilní se všemi produkty s certifikací Home Plug.



Parametry a specifikace

Dosah

Dosah 400 m

Vlastnosti

LAN (fixní) 3 ×
Počet kusů v balení 1 ks
Přenosová rychlost 1 200 Mb/s
Zásuvka Průchozí
Světelné kontrolky Světelné kontrolky
Kód:  VD500g3
Prod. číslo:  D 9900
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07