Obnovit stránku

Digitální fotoaparáty Olympus

Olympus

Špička ve světě optiky

Japonská společnost Olympus je již od svého založení v roce 1919 vedoucím výrobcem inovativních optických a digitálních přístrojů v oblasti zdravotní péče a spotřební elektroniky. Již více než 90 let přináší špičkové produkty v oblasti endoskopie a mikroskopie, lékařských a průmyslových produktů, fotoaparátů a diktafonů.

Fotoaparáty Olympus OM-D E-M1 Mark II

Olympus OM-D - profesionální bezzrcadlovky určené pro nejnáročnější fotografy

Revoluční fotoaparáty Olympus OM-D jsou pokračováním legendární řady Olympus OM, a stejně jako jejich předchůdci představují absolutní světovou špičku ve fotografické technice. Bezzrcadlovky Olympus OM-D jsou stvořeny tak, aby poskytovaly brilantní obrazovou kvalitu, vysokou rychlost, detailní přesnost a bohatou paletu kreativních možností. Fotoaparáty Olympus OM-D uspokojí i ty nejnáročnější fotografy.

Bezzrcadlovka Olympus PEN E-PL

Nejen pouhý fotoaparát, ale povinná výbava každého milovníka módy, cestování i každodenního fotografování, doplněná o překrásné příslušenství. S digitálními bezzrcadlovky Olympus PEN E-PL pozvednete vaše fotografie na novou úroveň. Ve svém miniaturním těle skrývá funkce a vlastnosti profesionálních zrcadlovek. Právě díky kompaktním rozměrům se s bezzrcadlovkami Olympus PEN E-PL snadno manipuluje.

Stylové bezzrcadlovky Olympus PEN
Odolné kompakty Olypus Tough

Outdoorové kompakty Olympus TOUGH

Zažíjte dobrodružství bez hranic, vystoupejte na nejvyšší vrcholky hor, ponořte se do nejhlubších oceánů, cestujte přes nejžhavější pouště. Užívejte si absolutní svobodu s odolnými outdoorovými fotoaparáty Olympus TOUGH, s kterými pořídíte unikátní snímky a videa v jakýchkoli podmínkách. Modelová řada Olympus TOUGH jsou stvořeny pro absolutní extrémy. Stejně jako vy odolávají prachu, vodě, nárazům a dokonce i mrazu.

Upřesnit parametry
1 položka

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09