Obnovit stránku

Diskuze k 49" Samsung UE49RU7302

Na této stránce najdete dotazy týkající se 49" Samsung UE49RU7302, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu 49" Samsung UE49RU7302 teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k 49" Samsung UE49RU7302 váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
49" Samsung UE49RU7302 - Televize
49" Samsung UE49RU7302
Prodej skončil
Příslušenství Poradna a návody 8 Recenze 1
Dobrý den, můžete mi poradit. Koupil sem si u Vas tuto televizi ale mám problém ohledně připojení k Nintendo switch. Vypadává mi obraz, skáče, ale jen u switch, u PS4 ne. Můžete mi poradit. Ve switch by problém být neměl, konzole je skoro nova. Díky
Dobrý den daj se připojit k teto televizi drátova sluchátka?
Dobrý den. Je součástí balení i chytrý ovladač nebo je ho potřeba dokoupit samostatně?
Dobry den, muzete mi doporucit vhodny drzak na stenu k teto TV ? Dekuji.
Dobrý den, koupil jsem si tuto TV s tím že bez problému připojím Samsung soundbar HW-J6000. Soundbar by se měl k Tv připojit pomocí soundconect potažmo přes bluetooth. Ani jedna možnost nefunguje. Máte nějakou radu? Díky.
Dobrý den, má tato televize vestavěný satelitní tuner? V popisu jsem to nenašel. Děkuji za odpověď.
telka ma v balení aj vešiak na stenu, alebo iba nohy ?
V čem je prohnuta televize lepší??

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07