Obnovit stránku

Diskuze k AEG Lavamat L87695NWD

Na této stránce najdete dotazy týkající se AEG Lavamat L87695NWD, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu AEG Lavamat L87695NWD teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k AEG Lavamat L87695NWD váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
AEG Lavamat L87695NWD - Pračka se sušičkou
AEG Lavamat L87695NWD
Prodej skončil
Příslušenství Poradna a návody 5 Recenze 1
Když je šířka 60 cm projde futry o šíři 60cm? I těžko že?
Dobry den, chtel jsem se zeptat, jake jsou tabulkove hodnoty casu prani/suseni. DEKUJI R
Sušička se tváří jako by neměla filtr na drobné chloupky, které se tvoří při praní a sušení. Vše se zachytává v těsnící gumě u dvířek. Když perete barevné prádlo a pak bílé nebo naopak. Kontrastní chloupky se zachytají tam kde nemají a prádlo vypadá špinavé. Produkt generuje takové množství chloupků, že je tím zamořená celá koupelna. Každý den uklízím koupelnu a ještě před praním otírám pračku zevnitř a následně prádlo obírám. I čistící program na odchlupení bubnu používám, ale není to dostačující a navíc se mi příčí to používat před každým praním. Od vás bych ráda slyšela, zda je to normální a nemám se obtěžovat s reklamací nebo to normální není. Čekáme miminko a bude mít hojné využití, proto nechci dát přačku na nějaké posuzovaní na delší dobu, když ji potřebuji. Obzvlášť když váží 80 kg.
hloubka neni 52cm, ale klasicky 60cm
Hloubka spotrebice ja pocitana se vsim vsudy? Mysleno i s dvirkami bubnu a zaroven i prostorem pro hadice vzadu? Dekuji. Nedvidek

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14