Refresh the page

Questions and answers: ASUS DSL-AC68

This page contains frequently asked questions about ASUS DSL-AC68. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about ASUS DSL-AC68. They will be answered by our specialists.
ASUS DSL-AC68 - VDSL2 Modem
ASUS DSL-AC68
Discontinued
Accessories Help and manuals 12
Dobry den.Da sa tento modem puzit ako NAS pripojenim ssd do usb portu?
Aky 3g/4g dongel pouzit ako failover v SK (orange, tcom)
Dobry den, VDSL od O2. Přes WiFI běží všechno (i SmartTV) rychle a bez problému, ale na PC připojeném přes LAN se objevují 1-2s výpadky, kdy počítač hlásí, že je odpojen. Napadá Vás prosím v čem by mohl být problém. Nějaké nastavení. Děkuji.
Nedaří se mi připojit přes VDSL. Poslední firmware, linka se chytí a vidím nastavené hodnoty rychlosti, dB apod, ale nedaří se mi připojit k netu. Nastavení mám podle všeho také dobře. Připojení na chvilku naskočí, a pak zase zmizí. a to se občas opakuje. Tuší někdo, kde by mohl být problém?
Dobry den,da sa tento router pouzit aj ako klasicky router ktory pripojim do modemu?
Dobry den, predpokladam ze funkci Broadcom® TurboQAM muzu vyuzit jen kdyz ji pouziva i sitova karta. Muzete mi prosim sdelit 2-3 sitove karty (USB nebo PCI) z Vasi nabidky ktere tuhle technologii podporuji? Dekuji
Dobrý den, umí chipset zařízení vectoring na xDSL lince? Děkuji.
Dobrý deň, chcel by som sa opýtať, či mi pôjde tento router aj ked mam opticky internet a či sa tam dá pripojiť optický kábel. Vopred Ďakujem za odpoveď.
Lze tento modem požít i pro příjem O2TV
Dobrý den, stavajici router Huawei 520, rychlost cca 380k/4M. Nevite jestli je mozne pri pouziti tohoto Asusu z toho dostat kapku vic? Dekuji

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB17