Obnovit stránku

Diskuze k CEL-TEC E20 Dual GPS

Na této stránce najdete dotazy týkající se CEL-TEC E20 Dual GPS, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu CEL-TEC E20 Dual GPS teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k CEL-TEC E20 Dual GPS váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
CEL-TEC E20 Dual GPS - Kamera do auta
CEL-TEC E20 Dual GPS
Prodej skončil
Příslušenství Poradna a návody 1
Dobrý deň, chcem sa opýtať kúpil som u Vás túto kameru, ale aj keď nastavujem všemožne čo sa dá, dlhší záznam ako 5h:20min pri 64 GB karte, ktorá je max. podporovaná sa mi nedarí nastaviť. Pritom som sa dočítal na stránke dovozcu, že by malo zvládnuť 18 hodín pri plnom rozlíšení. Neviete poradiť, ďakujem

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03