Obnovit stránku

Diskuze k DiCAPac Action DP-1B Bike Mount

Na této stránce najdete dotazy týkající se DiCAPac Action DP-1B Bike Mount, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu DiCAPac Action DP-1B Bike Mount teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k DiCAPac Action DP-1B Bike Mount váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
DiCAPac Action DP-1B Bike Mount - Držák na kolo
DiCAPac Action DP-1B Bike Mount
Prodej skončil
Příslušenství Poradna a návody 1 Recenze 1
Dobrý den, zakoupila jsem držák mobilu na kolo a domnívala jsem se, že kompletní. Po rozbalení jsem pochopila, že jsem se spletla. :-( Něco tomu chybí a já netuším co. Pokud se jedná o pouzdro na mobil, např. DiCAPac WP-C1 bílé, pak nechápu - jak se tam ten obal přichytí? Můžete mi prosím poradit? Děkuji. M. Utratilová - naivní nakupující.

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04