Obnovit stránku

Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

Diskuze k Dituo tmavě hnědé dřevo 400ml

Na této stránce najdete dotazy týkající se Dituo tmavě hnědé dřevo 400ml, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Dituo tmavě hnědé dřevo 400ml teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Dituo tmavě hnědé dřevo 400ml váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
Dituo tmavě hnědé dřevo 400ml - Aroma difuzér
Dituo tmavě hnědé dřevo 400ml
Prodej skončil
Příslušenství Poradna a návody 21 Recenze 19
Dobrý den, zajímá mě napájení tohoto difuzéru. Jestli se připojí klasiky do zásuvky, nebo má USB napájení či na baterie. Děkuji
návod v ČJ není součástí balení kde je dostupný?
Dobrý den, je difuzér vhodný do menší ložnice o velikosti max. 15 m2? Pokud není, doporučíte nějaký jiný? Děkuji.
Dobrý deň, ja by som sa chcela opýtať aký dlhý je sieťový adaptér? Keďže to chcem kúpiť ako darček kamoške na narodeniny . A stol ma troska ďalej.
Dobrý den. Jaká je prosím velikost difuzeru jako výška a šířka?
Dobrý den, difuzér super jen po 14 dnech z něj nejde pára nebo úplně minimálně spíše vůbec. Je potřeba nějaké speciální čištění nebo poraďte co stím??? Děkuji
Dobrý den, jak vypnout přístroj, když nechci, aby byl v provozu? Např. 1 hod v provozu a poté vypnout. Po hodině sám vypne, avšak pořád svítí.
Dobrý den, je možno u tohoto difuzeru vypnout světlo, aby byl spuštěný a přitom nesvítil? Děkuji. VH
jak je, prosím, produkt veliký?
dobrý deň, dá sa nejako vypnúť dvojité pípnutie pri automatickom vypnutí zariadenia po uplynutí nastaveného času?

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09