Obnovit stránku

Diskuze k Eve Degree

Na této stránce najdete dotazy týkající se Eve Degree, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Eve Degree teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Eve Degree váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
Eve Degree - Meteostanice
Eve Degree
Prodej skončil
Příslušenství Poradna a návody 10 Recenze 4
Při výměně baterie se mi rozpadlo těsnění(O-kroužek) bylo zteřelé. Jde to objednat jako samostatný náhradní díl nebo mám cele zařízení reklamovvat?
ze zařízení jsem zatím dost rozpačitý. uvádějí krytí IPX3, mám jej tedy jako venkovní čidlo. koupil jsem ho ve čtvrtek, baterie po zapnutí ukazovala 85%. teď je sobota a baterie je na 60%. venku je zatím položený na zahradním stole, 3 metry od domu. Zpoza dveří na 3 metry se s ním iPhone nespojí, musím přijít až k němu. celkově bych po dvou dnech nedoporučil...
Nemohu najít informaci, zda je baterie CR2450 součástí balení. A bohužel, tato baterie zdá se není momentálně na Alze dostupná, nerad bych to kupoval naněkolikrát...
Dobrý den, funguje toto zařizeni skrze Apple HomeKit přímo či je třeba nějaký “most” jako je to u v případě Philips hue
Dobrý den, lze zařízení použít i jako termestot pro připojení ke kotli (Baxi)?
Dobrý den, zajíma mě, jestli má i externí čidlo, nebo ho lze případně dokoupit. Jde mi o to vidět teplotu klidně jen venku, ale koukat se chci na displej doma. Případně nějaký tip co to umí?
Dobrý den, z čeho vycházíte že dané zařízení používá baterie AA 🤣 to je více modelů?
Viem, že tento senzor funguje s Apple HomeKit, vedeli by ste mi však povedať, či je možné napr pri stúpnutí teploty v miestnosti nad určitú hranicu (z dát z tohto senzoru) vykonať nejakú akciu v rámci HomeKitu (napr zapnúť smart zásuvku s pripojeným ventilátorom)? Ďakujem.
Dobrý den, funguje zařízení také jako prostorový termostat k hlavicím EVE Thermo? Nebo se ti to hlavice spoléhají výhradně na svůj vestavěný termostat. Děkuji za odpověď.
Posíla to data pouze přes bluetooth (třeba do tel. nebo tabletu) anebo i přes WiFi. Jinymi slovy, řekné mi to jaka je teplota doma pokud jsem mimo domov, a chci přes aplikaci se podívat kolik mam degree :)

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB18