Refresh the page

Questions and answers: FSP Fortron SP500-A

This page contains frequently asked questions about FSP Fortron SP500-A. If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about FSP Fortron SP500-A. They will be answered by our specialists.
FSP Fortron SP500-A - PC Power Supply
FSP Fortron SP500-A
Discontinued
Accessories Help and manuals 7
Dobry den, chcel by som sa opýtat či tento zdroj bude pasovat teda napojit či pojde do starej základnej dosky, a ešte jedna otázka, či tento zdroj utiahne gtx 1660
Zdravím... ve specifikacích uvádíte u tohoto modelu napájecí konektor CPU 8pin / 4+4pin, což není pravda. Podle webu výrobce i podle mého vlastního zjištění je zde jenom napájení CPU 4pin. To znamená že musím všechno odpojit a shánět jiný. Nejsem tak úplně expert, přý je snad možné zapojit pouze 1x4 PIN a mělo by to fungovat, ale s novou deskou tyhle pokusy nebudu provádět... Nebo je to jedno? Díky za doporučení :)
Dobrý den, mám tento zdroj v sestavě pentium g4560 3.5Ghz společně s gtx1050Ti 4gb OC je to v pořádku? Dále jít nehodlám tak jen jestli se nemůsím bát?
Dobry den, zvladne zdroj napajat RX 570 alebo RX 580 v zostave s cpu fx8300 + (2x ssd )+ hdd ? Reap ci je kvalitny
Je to vážne 24:4 pin ? Lebo môže sa to tu pomýliť a chcem to vedieť na 100%
Aký je rozdiel v PCI Express 8-pin a PCI Express 6-pin?
Dobrý den, v popisu tohoto zdroje je uvedeno 1xPCIe, v podrobnostech 2xPCIe 6pin, 1xPCIe 8pin. Platí tedy že jsou tam 2xPCIe 6pin?

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB13