Obnovit stránku

Diskuze k Garmin eTrex Touch 35 EU

Na této stránce najdete dotazy týkající se Garmin eTrex Touch 35 EU, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Garmin eTrex Touch 35 EU teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Garmin eTrex Touch 35 EU váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
Garmin eTrex Touch 35 EU - GPS navigace
Garmin eTrex Touch 35 EU
Prodej skončil
Příslušenství Poradna a návody 3
Dobrý den, je prosím Vás součástí balení tohoto výrobku uchycení na kolo, držák nebo něco podobného, nebo je potřeba toto koupit zvlášť? Děkuji L. Mikulcová
Dobrý den, včera jsem zakoupil tuto navigaci Garmon eTrex 35 TOPO avšak v balení jsem nenalezl kod pro stažení map Topo Czech. Ani v přístroji není nainstalována. Byť by tento model měl tuto mapu obsahovat.
Dobrý den, chtěl bych se prosím zeptat, jestli jsou součástí navigace skutečně podrobné mapy Slovenska a Česka, jak je uváděno v popisku. Děkuji

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19