Obnovit stránku

Diskuze k Gogen držák TV polohovatelný/kloubový do 42"

Na této stránce najdete dotazy týkající se Gogen držák TV polohovatelný/kloubový do 42", na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Gogen držák TV polohovatelný/kloubový do 42" teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Gogen držák TV polohovatelný/kloubový do 42" váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
Gogen držák TV polohovatelný/kloubový do 42" - Držák na TV
Gogen držák TV polohovatelný/kloubový do 42"
Prodej skončil
Příslušenství Poradna a návody 12 Recenze 12
Dobrý den, dá se k tomuto držáku pořídit nějaký adaptér pro upevnění televizoru VESA 400 x 400 ? Děkuji
Dobrý den, je tento držák vhodný pro TV GOGEN TVF32 R571 STWEB.
Dobrý den, lze naklánět, aniž by se muselo něco povolovat? Jde mi o využití držáku na monitor, který vyklopím od zdí a nakloním. Děkuji
Je kompatibilni se Sony Bravia KDL-40WE665? Dekuji
Pokud ho plánujete na monitor VESA 100 tak bacha, pokud má monitor porty vzadu. Konkrétně u Philips 328E1CA je překrýval, musel jsem řezat.
Dobrý den, chtěla bych se ujistit, ze je tento držák vhodný pro televizi Samsung LE40D550k1w... poradíte mi prosím, pokud ne, jaký by jste mi doporučili? Děkuji předem.
Proč je tento držak dopuručen k této tv 43" Hyundai FLR 43TS511 SMART ?
dobrý den, chci si pořídit tv s uhlopříčkou 43 nevadí to ? dekuji za odpoved :)
Dobrý deň, chcem sa spýtať či sa dá na stojane nastaviť aj sklon obrazovky nakoľko by som ho potreboval mať namontovaný vo väčšej výške. Ďakujem
Dobrý den, jsou v montážní sadě u tohoto držáku i šroby M8 k upěvnění TV? Děkuji za odpověď

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB09