Obnovit stránku

Diskuze k IN lišta 553022

Na této stránce najdete dotazy týkající se IN lišta 553022, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu IN lišta 553022 teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k IN lišta 553022 váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
IN lišta 553022 - Zásuvková lišta
IN lišta 553022
Momentálně nedostupné
Poradna a návody 3
Dobrý den, Chtěl by jsem zeptat, jestli jsou u této zásuvky napájeny USB porty ? Aby se dal dobíjet telefon, tablet, atd..
Dobrý deň, kúpila som si 2 tieto zásuvky, píšete: "Stlačením na stred sa blok jednoducho vyklopí", no absolútne nejdú stlačením otvoriť... Ani jedna. Viete mi poradiť či tam robím niečo zle, či sa tam má napr. pri montáži niečo zboku uvoľniť alebo niečo podobne? Nebol k nim návod vnútri v krabici, iba zvrchu na krabici samotnej. Neviem si rady, výklopna zásuvka nejde vyklopiť:-(
Dobry den, prosim vas ake su rozmery tejto zasuvkovej listy ? za odpoved vopred dakujem.

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06