Obnovit stránku

Diskuze k iPhone 12 Mini 64GB černá

Na této stránce najdete dotazy týkající se iPhone 12 Mini 64GB černá, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu iPhone 12 Mini 64GB černá teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k iPhone 12 Mini 64GB černá váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
iPhone 12 Mini 64GB černá - Mobilní telefon
iPhone 12 Mini 64GB černá
Prodej skončil
Příslušenství Poradna a návody 34 Recenze 81
V technických specifikacích máte v senzorech uvedený Lidar, což je nesmysl, Lidar má pouze verze Pro
Cca za kolko mesiacov od vydania padne cena?
Dobrý den, jedná se o oficiální CZ distribuci nebo EU distribuci, jako je například u Mironetu? Děkuji za odpověď
Kabel v krabičce s telefonem je datový nebo jen nabíjecí?
Dobrý den, mám dotaz ohledně levého dolního reproduktoru (má pouze 2 tečky) vždy jde slyšet zvuk jen z pravého a horního reproduktoru ale levý dolní nic nedělá.. k čemu tedy slouží ? 2. Mám ochranné sklo přes celý display a zakrývá celý přední foták, může to nějak horšit kvalitu fotek ?
Dobrý den, co znamená použitý? Nese známky používání?(škrábance atd?) nebo se jedná pouze o vystavený kus, který byl pouze jen zapnutý po nějakou dobu? Kondice baterie? Díky za info
Dobrý den,koukam na to že už máte jen použitý stav Iphone 12 mini, co u vas znamena pouzity ? že si to někdo rozbalil nebo to pouzival rok,dva ?
je tento kus nový nebo repasovaný
jaký je stav baterie?
Dobry den , v jaké kondici je mobil . jak moc byl používaný ? iPhone 12 mini 64GB black

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07