Refresh the page

Questions and answers: Lenovo A328 Dual SIM Black

This page contains frequently asked questions about Lenovo A328 Dual SIM Black . If you are considering buying this product, you may want to read the discussion or ask more questions about Lenovo A328 Dual SIM Black . They will be answered by our specialists.
 Lenovo A328 Dual SIM Black  - Mobile Phone
Lenovo A328 Dual SIM Black
Discontinued
Accessories Help and manuals 8
Kolik je 4,5 palců cm?
Dobrý den, rád bych se zeptal, jak odblokovat "Gesto" neboli zapomenuté heslo pro vstup do telefonu. Po dlouhé době jsem ho našel v šuplíku. Jedna se o lenovo A328. Předem moc Děkuji.
hlášení aplikace selhala co stím je to i po opravě a stále to hlásí
Potřebuji vědět kolik gigova SD karta může být v Lenovo A328 mám tam 16gigovou kartu a nemohu nic na ni uložit děkuji za odpověď
je rozdíl mezi lenovo a328 a lenovo a328t?
Nejdou mi přetahovat věci na SD kartu :( Děkuju
Má tento tel. ve předu oznamovací diodu ?Lenovo A328 Black Dual SIM
Dobrý den, zhruba před půl rokem jsem u Vás zakoupil mobilní telefon Lenovo A328. Protože jsem starší a využívám ho pouze k základním věcem, jsem s ním velmi spokojený. Bohužel v poslední době se mi sami začali přepínat zvukové profily , což je pro mě pracovně dost nepříjemné. Ještě jedna věc mě ale trápí víc, a to je psaní SMS.Pokud píši SMS a chci použít písmeno s háčkem nebo čárkou, případně jiný znak (smajlík a pod.) odečítá mi to za jedno toto písmeno minimálně 81 a více znaků. I krátká zpráva (několik slov) je tedy rozložena třeba do 4 a více SMS. Pokoušel jsem se toto nějakým způsoben odstranit v nastavení (zkusil jsem tovární) ale bohužel bezúspěšně. Můžete mi prosím s tímto problémem poradit, nebo sdělit jak postupovat při reklamaci. Děkuji a s pozdravem Miloš Černý

We care about your privacy

Alza.cz a. s., Company identification number 27082440, uses cookies to ensure the functionality of the website and with your consent also to personalisage the content of our website. By clicking on the “I understand“ button, you agree to the use of cookies and the transfer of data regarding the behavior on the website for displaying targeted advertising on social networks and advertising networks on other websites.

More information
I understand Detailed settings Reject everything
P-DC1-WEB19