Obnovit stránku

Diskuze k Mars: Teraformace

Na této stránce najdete dotazy týkající se Mars: Teraformace, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Mars: Teraformace teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Mars: Teraformace váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
Mars: Teraformace - Společenská hra
Mars: Teraformace
Skladem > 5 ks
1 489,-
1 049,-
Koupit

Máte otázku? Vyhledejte si odpověď.

Dobrý den, chtěl jsem se zeptat lidí, kteří tuhle hru hráli a dobře ji znají, zda můžu v rámci jedné AKCE postavit např. 2 města, když na to mám kredity, a pak jako další AKCI můžu vyložit kartu s efektem, nebo se počítá jako AKCI postavení jednoho města, a druhé město mohu postavit za druhou AKCI. Děkuji předem za odpověď.
P-DC1-WEB09