Obnovit stránku

Diskuze k Motorola Moto G31 Dual SIM šedá

Na této stránce najdete dotazy týkající se Motorola Moto G31 Dual SIM šedá, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Motorola Moto G31 Dual SIM šedá teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Motorola Moto G31 Dual SIM šedá váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
Motorola Moto G31 Dual SIM šedá - Mobilní telefon
Motorola Moto G31 Dual SIM šedá
Prodej skončil
Příslušenství Poradna a návody 7 Recenze 7
Dobrý den Umí telefon LTE na obou SIM slotech? (běžná praxe výrobců byla podpora LTE jen na primárním slotu a sekundární uměl jen 3G) Rád bych se též zeptal, proč tento můj dotaz již dvakrát prostě zmizel ze zdejší diskuze bez jakékoli odpovědi. Děkuji předem
V info o telefone je napisane 10w rychlenabijanie čo realne ani rychle nabijanie nieje kedže rychle sa považuje od 15w a viac zaujimalo by ma či sa edna len o nabijačku že je 10w alebo telefon nepodporuje ani keby som dokupil silnejšiu nabijačku rychlejšie nabijanie ako 10w?
Dobrý den, kde je prosím u tohoto telefonu čtečka otisků prstu? Podle krytu v příslušenství to vypadá, že není na zadní straně... Děkuji
Dobrý den. Je u tohoto telefonu možná konfigurace 2xSIM + Paměťová karta? Děkuji.
Pri volbe "Aplikovat ochrannou folii/sklo" je pouzita folie nebo sklo?
je soucasti plastove pouzdro?
Dobrý den, má telefon českou lokalizaci? Děkuji

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06