Obnovit stránku

Diskuze k MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON

Na této stránce najdete dotazy týkající se MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON - Základní deska
MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
Prodej skončil
Příslušenství Poradna a návody 134 Recenze 6
Dobrý den, zvládne tato deska i procesor i9-9900KF?
Dobrý den, zvládne tato deska i procesor i9-9900KF?
Dobrý den, zvládne tato deska i procesor i9-9900KF?
Dobrý den, zvládne tato deska i procesor i9-9900KF?
Dobrý deň môžem na túto dosku dáť geforcce rtx 3060 ti? Vopred dakujem za odpoved
dobrý den, mám velký dotaz chci se zeptat jaký je rozdíl mezi GDDR5-6 a jestli mužů použit GDDR6 do GDDR5 a jestli to bude pomalejší nebo jak to vlastně je děkuji za odpověď.
Dobrý deň, inštalácia Windows 10 sa zasakne po 2s(2 otocenia indikatora činnosti. ) SSD je naformatovane biosom karty. V čom môže byť problém.
Dobrý deň zakúpil som si túto základnú dosku a k nej som dostal licenciu na Assassin no nejde ju použiť... prosím je niekde návod ako prevziať tento darček... Ďakujem
Dobrý deň chcel by som sa spýtať či na túto základnú dosku by som mohol dať RTX 4060. Ďakujem za odpoveď
Dobrý den. Mohl bych poprosit o doporučení RAM, nejméně však 32 GB. Děkuji

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB07