Obnovit stránku

Na Velký pátek 29.3. budou pobočky Brno-Bystrc a Příbram zavřené. Na Velikonoční pondělí 1.4. budou uzavřeny všechny naše prodejny. Stále však můžete využít doručování do našich AlzaBoxů.

Diskuze k Philips SHC5200

Na této stránce najdete dotazy týkající se Philips SHC5200, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Philips SHC5200 teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Philips SHC5200 váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
Philips SHC5200 - Bezdrátová sluchátka
Philips SHC5200
Momentálně nedostupné
Dobrý den,lze tyto sluchátka propojit s tv ,aby fungovali i reproduktory
Dobry den, funguju na pripojenie do PS4 ovladaca? (asi by mali s 3,5 mm jackom, ale radsej sa pytam na kompatibilitu)
Dobrý deň, dajú sa sluchadla pripojiť aj k TV?
Dobrý den, je možné použít dvoje sluchátka na jeden vysílač? Děkuji za odpověď.
Dobry den, jaky typ baterie je ve sluchatkach? Jsou to nejaka klasicka AAA, ktera lze nahradit napriklad druhou sadou jiz nabitych baterii? Dekuji za odpoved

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB01