Obnovit stránku

Diskuze k Rowenta SF6220 Expertise Liss&Curl Ultimate Shine

Na této stránce najdete dotazy týkající se Rowenta SF6220 Expertise Liss&Curl Ultimate Shine, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Rowenta SF6220 Expertise Liss&Curl Ultimate Shine teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Rowenta SF6220 Expertise Liss&Curl Ultimate Shine váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
Rowenta SF6220 Expertise Liss&Curl Ultimate Shine - Žehlička na vlasy
Rowenta SF6220 Expertise Liss&Curl Ultimate Shine
Prodej skončil
Příslušenství Poradna a návody 5 Recenze 6
Dobrý den, uvažuji o koupi žehličky Rowenta liss and curl ultimate shine nebo Rowenta liss and curl s funkcí straight optimizer. Prosím Vás, kterou byste doporučili? Mám dlouhé vlasy, mají sklony ke krepatění a lehce se třepí. Děkuju za odpověď.
Dobrý den, Jakou zehlicku byste mi doporučili k žehlení jemných polodlouhych vlasů s tendenci se trepit a krepatet? Líbí se mi tyto: Rowenta SF6220D0, SF7460F0 a Remington Pro luxe 9100 Kterou z nich byste mi doporučili, že by mi nejvíce vyhovovala na moje oslabené vlasy a ze by byla k vlasum nejsetrnější? Popřípadě doporucte nějakou jinou. Děkuji za odpověď
Dobrý den, má žehlička nějaký obal, pouzdro? Moc děkuji!
Dobrý den, nekde pisou, ze má tato žehlička prepinac duálního napětí. Po zakoupení jsem ho nikde nenašla, nevíte jak to je?
pisete v popisu bez displeje a na obrazku to displej ma. Tak jak to je?

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB16