Obnovit stránku

Diskuze k Samsung Galaxy A5 (2017) modrý

Na této stránce najdete dotazy týkající se Samsung Galaxy A5 (2017) modrý, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Samsung Galaxy A5 (2017) modrý teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Samsung Galaxy A5 (2017) modrý váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
Samsung Galaxy A5 (2017) modrý - Mobilní telefon
Samsung Galaxy A5 (2017) modrý
Prodej skončil
Příslušenství Poradna a návody 26 Recenze 33
Dobrý den, jak velkou můžu dát do tohodle telefonu SD kartu ?
Dobrý den nerozumím tomu že když tohle bylo nejnovější áčko (7000) tak proč když je jeho novější verze tak proč se cena zvedla (8000) když ted už není nejnověší a navíc starší čekal jsem že cena teda klesne a né že naroste .. nechápu to ! ...
podporuje tento telefon bezdrátové nabíjení
Dobrý den,chtěl bych se zeptat ,jestli bude mít Samsung Galaxy A5(2017) FM rádio.
Dobrý den můžete mi prosím poslat nikdo odkaz na černou barvu? Předem děkuji.
Má tento mobil Android 7? Pokud ne, bude pro tento mobil upgrade pro Android 7 až ho rozbalím?
Chcel by som vediet ci ma tento telefon mirorlink a da sa spojit s mutimedialnym systemom v aute.
Dobrý den, má Samsung A5 2017 bezdrátové nabíjení?
Dobrý den, chci se zeptat, telefon Samsung Galaxy A5 2017 mám cca 3 měsíce, a včera poprvé jsem dala aktualizovat software,a když se zaktualizoval, tak tu aktualizaci chtělo znovu, celkem jsem to zkusila 4x a pořád to chce aktualizovat software. Co s tím? Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, nyní probíhá akce s kódem GALAXYA. Chci se zeptat, jak dlouho ještě akce potrvá, protože je to opravdu výhodná cena a nevím, kolik času ještě na objednání mám. Děkuji

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06