Obnovit stránku

Diskuze k Scheppach HL 650

Na této stránce najdete dotazy týkající se Scheppach HL 650 , na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Scheppach HL 650 teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Scheppach HL 650 váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
Scheppach HL 650  - Štípač dřeva
Scheppach HL 650
Prodej skončil
Příslušenství Poradna a návody 8 Recenze 3
som velmi spokojný.Idem vymenit olej.Potrebujem vymenit klzaky pozicia 49 a 50.Potrebujem poradit kde sa daju objednat.Za radu dakuje Lubor
Alza Premium mám aktivovaná. Preco mám platit za dopravu ked objednávám schepach hl 650?
Budu tuto štípačku reklamovat. Musí být rozložená nebo ji můžu nechat složenou?
Šípačka má uvedeno v popisu výrobku "Hravě naporcuje poleno o délce až 52 cm", zatímco níže je v parametrech uvedeno, že štípe 37 cm. Který údaj je správný? Děkuji.
Dobrý den, zajímalo by mě, jak velké je balení výrobku? Děkuji
Je štípačka už naplněná olejem a připravenà k použití, nebo se musí olej zvlášť dokoupit?
Stiepačka Scheppach HL 650 má v cene aj stojan?
Dobrý den,ve čtvrtek 22.8. jsem štípačku objednal a do dnešního dne nedorazila na prodejnu v Děčíně. Můžete mi vysvětkit jak je to možné a jak dlouho mám ještě čekat?????

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02