Obnovit stránku

Diskuze k VideoStudio 2020 Ultimate ML (BOX)

Na této stránce najdete dotazy týkající se VideoStudio 2020 Ultimate ML (BOX), na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu VideoStudio 2020 Ultimate ML (BOX) teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k VideoStudio 2020 Ultimate ML (BOX) váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
VideoStudio 2020 Ultimate ML (BOX) - Program na stříhání videa
VideoStudio 2020 Ultimate ML (BOX)
Prodej skončil
Poradna a návody 2 Recenze 1
Mám objednáno. Teď ale čtu, že instalace je z přiloženého DVD, nemám ovšem v počítači mechaniku. Dá se to nainstalovat bez DVD mechaniky?
Dobrý den, zakoupil jsem krabicový instalační program Video studio Ultimate od firmy Corell Mám 2 dotazy : 1)Je možné program instalovat z přiloženého CD ROMu? (mailem od vás mi přišlo doporučení, že ho mám odněkud stahovat) 2)druhý dotaz: mám stažený ten demo verzi zakoupeného programu, kde jsem si zkoušel funkčnost, mám tu demo verzi nejprve vymazat a pak instalovat ten zakoupený? Děkuji za odpověď Troška

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB19