Obnovit stránku

Diskuze k Xtorm Magnetic Wireless Power Bank 5000mAh

Na této stránce najdete dotazy týkající se Xtorm Magnetic Wireless Power Bank 5000mAh, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Xtorm Magnetic Wireless Power Bank 5000mAh teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Xtorm Magnetic Wireless Power Bank 5000mAh váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
Xtorm Magnetic Wireless Power Bank 5000mAh - Powerbanka
Xtorm Magnetic Wireless Power Bank 5000mAh
Prodej skončil
Příslušenství Poradna a návody 7 Recenze 3
Můžete mi prosím ověřit rozměry powerbanky? Primárně délku? Iphone 12 má délku 146,7mm a podle videa powerbanka končí pod foťákem. V uvedených parametrech má powerbanka délku 144mm. Tzn. měla by být přes celá záda telefonu. U iphone 12 mini je podle parametrů dokonce větší. Děkuji
Dobrý den, mám dva dotazy. 1) jJe součástí i nabíjecí kabel? 2) Bude velikostí pasovat na Iphone 12 mini? Děkuji
Dobrý den, nebude při častém používaní docházet z dlouhodobého hlediska k degradaci vestavěné baterie iphonu?
Lze powerbanku také dobíjet přes QI, nebo pouze jen přes kabel?
Bude držet i přes pouzdro na mobilu?
Kde se dozvím realné rozměry? Podle fotek je menší než Iphone, ale Alza tvrdí, že má na délku 144 mm, jinde píší, že 104, pokud by to bylo 144, tak je přes celá záda a tim pádem k ničemu, na co magsafe, kdy ji nemohu mit přilepenou třeba při focení..
Bude mít certifikát MFi? Nebo bude reálně dobijet pouze 5w?

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12