Obnovit stránku

BABY DOVE Sensitive Moisture 200 ml

5 11 hodnocení
Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

BABY DOVE Sensitive Moisture 200 ml

Chcete, aby koupání vašeho miminka bylo plné radosti a smíchu místo pláče a dětských slziček? Vyzkoušejte dětský sprchový gel Sensitive Moisture 200 ml od Baby Dove, který je hypoalergenní, neštípe v očích a vy se tak vyhnete stresu z koupání. Baby Dove mycí gel na celé tělo i vlásky má neutrální pH a kromě čisticích složek obsahuje 1/4 hydratačního krému, čímž pomáhá pokožce obnovit její vlhkost a základní živiny, které může při koupání ztratit. Bohatá krémová pěna dětského mycího gelu Dove Baby Sensitive je bez parfemace a zanechá citlivou pokožku vašeho miminka čistou, hladkou a hydratovanou na dlouhou dobu.

Klíčové vlastnosti dětského sprchového gelu DOVE BABY Sensitive Moisture 200 ml

  • Hypoalergenní mycí gel Sensitive Moisture bez parfemace
  • Obsahuje 1/4 hydratačního krému
  • Neštípe v očích
  • Vhodný na citlivou pokožku se sklonem k ekzémům
  • Vhodný pro novorozence
  • Testován pod dohledem pediatrů, oftalmologů a dermatologů

Sprchový gel Baby Dove Sensitive Moisture - bezpečí na prvním místě

Dětský sprchový gel na tělo i vlásky od Dove Baby byl testován pod dohledem dermatologů, oftalmologů i pediatrů. Naobsahuje alkohol, parabeny, ftaláty ani barviva. Dopřejte svému miminku s citlivou pokožkou tu nejlepší péči s produkty Baby Dove Sensitive Moisture.

Složení:
Voda, Glycerin, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Cocoyl Glycinate, Polyacrylate-33, Sodium Chloride, Phenoxyethanol, Sodium Lauroyl Isethionate, Stearic Acid, Caprylyl Glycol, Lauric Acid, Styrene/Acrylates Copolymer, Sodium Palmitate, Tetrasodium EDTA, Sodium Benzoate, Sodium Isethionate, Sodium Stearate, Sodium Palm Kernelate, Citric Acid, Titanium Dioxide (CI 77891)

Parametry a specifikace

Typ pokožky

Typ pokožky Citlivá (Sensitive)

Parfemace

Parfemace Bez parfemace

Vhodné od

Vhodné od 0 let

Speciální vlastnosti

Speciální vlastnosti 2v1, Šetrný k očím, Hypoalergenní, Vyvážené pH, Bez alkoholu, Bez barviv, Nedráždí pokožku, Nevysušuje pokožku

Balení

Balení S pumpičkou
Kód:  DK0240
Prod. číslo:  8710908657399
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB08