Obnovit stránku

Dyson Airblade AB12 stříbrný

Dyson Airblade AB12 stříbrný

Seznamte se s revolučním sušičem rukou současnosti. Samotným základem je progresivní motor Dyson, jenž se řadí k těm nejmenším a zároveň nejvýkonnějším na světě. Pohání ho 1600 W a vmžiku vytvoří dva tenké proudy vzduchu o rychlosti 690 km/h. Většina konkurenčních výrobků využívá jeden úzký sloupec vzduchu, který není tak výkonný a běžně ponechává na rukou mokré části. Což je samozřejmě u sušiče rukou velmi nežádoucí, a to už pouze kvůli faktu, že na vlhkých rukou se může množit až 1000× více bakterií, než na suchých. Osoušeč rukou Airblade je schopen usušit vaše ruce už za pouhých 10 vteřin. Ve srovnání s konkurencí dosahuje nebývale nízké hlučnosti, která by neměla přesáhnout 86 dB. Samozřejmostí je voděodolnost, stupeň krytí je IP24. 

Několik hlavních předností

  • Kvalitní a kompaktní provedení
  • Osušení dokonale čistým vzduchem
  • Spotřeba mnohem méně energie oproti konkurenci
  • Rychlost vzduchu dosahuje rychlosti 690 km/h
  • Ruce suché již za 10 vteřin, automatické vypnutí po 30 vteřinách
  • Celoživotní antibakteriální HEPA filtr H13 odstraní 99,9 % bakterií
  • Bezdotykové ovládání, baktericidní povrch a hygienické podmínky

Výkonný, kompaktní, s nízkými náklady, no prostě bezchybný!

Velké pozitivum tkví i v úzkém profilu zařízení. Díky malému motoru Dyson bude spotřebič vyčnívat ze zdi pouhých 10 cm! Kvůli větším rozměrům se jiné vysoušeče zapouštějí do zdi – Airblade není třeba, takže odpadají další náklady na jeho pořízení. Jedny z dalších výhod bezesporu jsou nízké náklady na provoz, hygienická nezávadnost, velká ohleduplnost k životnímu prostředí nízké emise oxidu uhličitého. Oproti konkurenčním výrobkům je provoz až o 69 % levnější, v případě papírových utěrek je provoz levnější až o neuvěřitelných 97 %! Náklady na pořízení tedy budou cobydup zpět i s úroky. Spotřeba energie na jedno osušení se pohybuje kolem 0,0044 kWh.

Hygienické podmínky a další úspory

Na toaletách a v podobných prostředích ve vzduchu poletuje mnoho bakterií a virů. Nesmírně důležité je zajistit, aby vzduch, který ruce osouší, byl hygienický. Na to bohužel spousta osoušečů zapomíná. Zařízení od společnosti Dyson používají celoživotní integrovaný antimikrobiální filtr HEPA třídy H13. Ten zachytí 99,9 % bakterií a virů ze vzduchu, a tak vaše ruce budou po umytí opravdu čisté. Hygienickému provozu rovněž velmi přispívá bezdotykový provoz na principu infračervených paprsků. Spotřebič se aktivuje pohybem a automaticky se vypne po 30 sekundách, čímž získáte další značnou úsporu. 

Technické parametry:

Rozměry (V׊×H): 394×234×100 mm
Hmotnost produktu: 2,8 kg
Napájení: 230-240 V AC, 50 Hz
Konstrukce krytu: Polykarbonát PC
Rychlost motoru: 88 000 otáček za minutu
Provozní průtok vzduchu: 30 litrů za sekundu
Doporučená výška instalace - vršek přístroje: muž 1324 mm, žena 1289 mm, dítě/hendikepovaný 1074 mm

Kód:  EAZ9001j
Prod. číslo:  5025155015605
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04