Obnovit stránku

Emos XC-744L

3,2 5 hodnocení
Příslušenství ke zboží

Emos XC-744L

Je klasická zadní svítilna na kolo i na batoh. Podle okolností si zvolíte režim trvalého svícení nebo blikání. Svítilna je napájena dvěma mikrotužkovými bateriemi typu AAA a vydrží s nimi svítit 110 hodin, což při svícení 3,5 hodiny denně představuje výdrž celý měsíc. Zdrojem světla jsou dvě LED diody o průměru 5 milimetrů. Podstatné vlastnosti svítilny, tedy odolnost vodě a pádu, z ní dělají naprosto univerzální příslušenství na cesty. Držák na sedlovou trubku a klip na batoh nebo brašnu jsou součástí balení.

Klíčové vlastnosti

  • Červené světlo v režimu trvalého svícení nebo v režimu blikání
  • Napájení 2x AAA bateriemi s výdrží 110 hodin nepřetržitého svícení
  • Držák na sedlovou trubku, klip na batoh nebo brašnu
  • Voděodolná a nárazuvzdorná do 1 m

Parametry a specifikace:

Výkon
0,5 W

Zdroj světla
3× LED průměr 5 mm

Napájení
2× AAA 1,5 V (mikrotužka)

Režimy
Svítí, bliká, vypnuto

Rozměr
35 × 38 × 65 mm

Ekologická likvidace

Svítilna je vyrobena z plně recyklovatelného materiálu a použité baterie jsou v přírodě nebezpečným odpadem. Proto dbejte na kontrolovanou a ekologickou likvidaci svítilny i baterií.

Kód:  HM028d6
Prod. číslo:  1446001200
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB13