Obnovit stránku

Farcom Mea Natura Maska na vlasy Granátové jablko 250 ml

149,-

Farcom Mea Natura Maska na vlasy Granátové jablko 250 ml

Chystáte se ke koupi masky na vlasy, s níž nebude vašim vlasům chybět potřebná výživa? Pak byste si mohli oblíbit masku na vlasy Farcom, která se dodává v objemu 250 ml. Maska na vlasy je speciálně vyvinutá pro ženy. Maska na vlasy byla vyvinuta pro barvené vlasy. Tuto masku počítáme mezi oplachovací, používá se na umyté vlasy a nutné ji opláchnout.

Podstatné funkce masky na vlasy Farcom Mea Natura Maska na vlasy Granátové jablko 250 ml

  • Díky této masce budete mít krásné a zdravé vlasy.
  • Využijete ji barvené vlasy
  • Na vlhké vlasy použijete oplachovací masku
  • Masku používají především dámy
  • Maska na vlasy Farcom disponující objemem 250 ml

Složení

Aqua (Water), Cetearyl Alcohol, Behentrimonium Chloride, Glyceryl Stearate, Glycerin, Butyrospermum Parkii (Shea) Butter Extract, Inulin, PEG-40 Stearate, Isopropyl Alcohol, Parfum (Fragrance), Guar Hydroxypropyltrimonium Chloride, Ceteareth-20, Butylene Glycol, Argania Spinosa Kernel Oil, Panthenol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Punica Granatum* Seed Oil, Biosaccharide Gum-1, Punica Granatum Fruit Extract, Tocopheryl Acetate, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Extract, Soy Amino Acids, Wheat Amino Acids, Arginine HCl, Serine, Threonine, Benzyl Alcohol, Disodium EDTA, Citric Acid, Sorbic Acid, Phenoxyethanol, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Hexyl Cinnamal, Linalool, Limonene.

Parametry a specifikace

Určení

Určení Pro ženy

Typ péče

Typ přípravku Oplachová

Účinek

Účinek Ochrana

Objem

Objem 250 ml

Typ vlasů

Typ vlasů Barvené

Typ

Typ produktu Maska

Typ

Typ produktu Maska

Účinek

Účinek Ochrana
Kód:  FRCm04
Záruka: 24 měsíců
Prod. číslo:  1178

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB04