Obnovit stránku

FESTINA 16822/1

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

FESTINA 16822/1

Kvalitní hodinky na sebe vždy upoutají pozornost, a proto by měly být doplňkem každého moderního muže. Společnost Festina jistě patří mezi nejkvalitnější a nejznámější výrobce luxusních hodinek a jejími výrobky se pyšní řady mužů a žen na celém světě. Hodinky společnosti Festina jsou vyráběny vždy z těch nejkvalitnějších materiálů a svou kvalitou a precizností zpracování jistě nadchnou každého z vás.

Klíčové vlastnosti

  • Minerální sklíčko
  • Kvalitní ocel
  • Datumovka, 24hodinový ciferník
  • Quartz strojek
  • Perfektní zpracování
  • Elegantní design

Kvalita a elegance

Tyto elegantní hodinky jsou vyrobeny z velmi kvalitní stříbrné oceli. Pod minerálním sklíčkem ukrývají ciferník bílé barvy. Časové údaje zastupují hodinová, minutová a vteřinová ručička, které doplňují ciferníková datumovka, ukazatel dnu v týdnu a 24hodinový ciferník. O řízení všech analogových ukazatelů se stará precizní Quartzový strojek. Připevnění na zápěstí zajišťuje pohodlný řemínek z oceli. Deklarovaná laboratorní vodotěsnost je 5 atmosfér, což v praxi znamená, že hodinky můžete používat i ve sprše, či při mytí rukou.

Parametry a specifikace

Určení

Vhodné pro Dospělé

Určení

Určení Pánské

Ciferník a displej

Průměr ciferníku 37,5 mm

Strojek

Strojek Quartz
Kód:  KHO7544
Prod. číslo:  8590588178830
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB12