Obnovit stránku

FLO Refillable Perfume Atomizer Turquoise 5 ml

Zobrazit alternativy

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

FLO Refillable Perfume Atomizer Turquoise 5 ml

Plnitelný rozprašovač parfémů Flo Refillable Perfume Atomizer Turquoise o objemu 5 ml se stane skvělým pomocníkem nejen na cestách, ale i kdykoliv během dne či noci, kdy se budete chtít osvěžit svou oblíbenou vůní a nechcete nosit velký flakón parfému. Díky své kapesní velikosti se vejde do každé kabelky či kapsy. Vyniká svým luxusním designem, je vodotěsný a omyvatelný. Je vyrobený ze skla, které je velmi odolné proti rozbití, zachovává původní vůni a zvnějšku je chráněno hliníkovým pouzdrem krásné tyrkysové barvy. Uvnitř se nachází tryska, pomocí které se vůně na vaší kůži rovnoměrně rozloží.

Hlavní přednosti

  • ideální na cestách
  • kapesní velikost
  • luxusní design tyrkysové barvy
  • silikonový nástavec
  • snadné a opětovné plnění různými parfémy
  • splňuje předpisy pro přepravu na palubě letadla
  • pro 77 odměřených dávek parfému

Přeprava na palubě letadla

Použití rozprašovače je velmi snadné, stačí váš oblíbený parfém nalít do silikonového nástavce. Využít ho můžete pro různé parfémy, před opětovným použitím rozprašovač vymyjte teplou vodou a znovu naplňte. Jeho velkou předností je, že splňuje předpisy pro přepravu na palubě letadla a letecké společnosti ho schválily jako příruční doplněk. Objem 5 ml vám vystačí na 77 odměřených dávek parfému. Pořiďte si tento designový rozprašovač, díky kterému budete mít svou vůni neustále u sebe.
Objem:
5 ml

Kód:  KPPF214a
Prod. číslo:  7290014032255

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB14