Obnovit stránku

Ford Focus RS - černý lak

Zobrazit alternativy
Příslušenství ke zboží

Nevyhovují vám alternativy?

Vybírejte z celé nabídky

Ford Focus RS - černý lak

Jízdu v dokonalém zmenšeném modelu auta Ford Focus RS si naplno užije každý malý řidič. Elektrické auto s černým koženkovým sedadlem je určené pro jedno dítě, které si to v autě naplno užije a zároveň bude plně v bezpečí. Po nasednutí si stačí zapnout pás, sešlápnout pedál a autíčko se díky nové řídicí elektroniky plynule bez trhnutí rozjede. Dva motory se starají o 3 rychlosti vpřed a 1 rychlost vzad. Měkká polymerová EVA kola zajistí hladkou a tichou jízdu. Vaše dítě se v tomto autíčku bude cítit jako opravdu dospělý řidič. K nastartování bude mít u sebe klíčky, auto disponuje otevíracími dveřmi a během jízdy si může pustit hudbu hned z několika zdrojů. Připravte si doma další malé parkovací místo pro Ford Focus RS v menším provedení.

Klíčové vlastnosti elektrického auta Ford Focus RS, černé lakovaní

  • Nosnost autíčka je maximálně 30 kg
  • Ford dosahuje maximální rychlosti 5 km/h
  • Auto disponuje odpruženou nápravou
  • Elektrické autíčko má LED světla - přední, zadní a na palubovce
  • Rozměry auta jsou 115 × 74 × 53 cm a hmotnost je 17 kg
  • Ford Focus RS má 12V 7Ah baterii 
  • Balení obsahuje adaptér s indikátorem, baterii a dálkové ovládání
  • K autíčku je k dispozici 2,4 GHz dálkové ovládání s párovým na konkrétní auto
  • Autíčko má praktické madlo pro jeho jednoduché přenášení
  • Barevné provedení auta je černé

Možnosti hudební konektivity

Během jízdy si řidič může přehrávat kromě vestavěné hudby a klaksonu i hudbu z více zdrojů. Oblíbené písničky si můžete nahrát na USB klíč, stejně takovou možnost máte i na Micro SD kartu. Autíčko disponuje také vestavěným FM rádiem s pamětí pro naladěné kanály. Další variantou je si spárovat autíčko s vaším telefonem přes Bluetooth a přehrávat hudbu přes váš mobil. Auto má také jack konektor, takže si jednoduše připojíte MP3 přehrávač nebo telefon přes kabel.

Bezpečnost je samozřejmostí

Autíčko je vybavené bezpečnostním pásem a vysokými dvířky, které zabrání náhodnému vypadnutí dítěte z auta. Díky nouzové brzdě na dálkové ovládání můžete vypnout všechny jízdní funkce autíčka. Opětovným stisknutím nouzové brzdy zase jízdu aktivujete. Inovované dálkové ovládání umožňuje nastavit rychlost jízdy. Párové dálkové ovládání umožňuje používat neomezený počet stejných autíček v jednom okruhu, aniž by si navzájem rušila signál. Další výhodou párového dálkového ovládání je, že neustále můžete zasahovat do směru a rychlosti jízdy.

Kód:  HRAif8575
Prod. číslo:  8586019940473
Odkazy: Stránky výrobce

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB02