Obnovit stránku

Diskuze k Brother DCP-L3550CDW

Na této stránce najdete dotazy týkající se Brother DCP-L3550CDW, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Brother DCP-L3550CDW teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Brother DCP-L3550CDW váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
Brother DCP-L3550CDW - LED tiskárna
Brother DCP-L3550CDW
Prodej skončil
Příslušenství Poradna a návody 53 Recenze 17
Dobrý den, zvažuji koupi této tiskárny do firmy, ale zarazila mě spotřeba ve stand-by režimu. 80W mi připadne opravdu hodně, je to reálná spotřeba nebo jen překlep. Děkuji
Dobrý den, je přístroj vybaven automatickým podavačem scanovaných /kopírovaných podkladů?
Dobrý den, jaké je stáří uvedené použité tiskárny (Brother DCP-L3550CDW), kolik % je v barvách tonerů, kolik má vytištěno ?
Dobrý den, po výměně toneru se na displeji zobrazuje chybová hláška "Nelze rozpoznat". "Vložte tonerovou kazetu zpět". Děkuji za radu jak problém odstranit.
Dobrý den, je tato tiskárna vhodná i pro tisk fotografií?
Kúpil som si tlačiareň DCP-L3550 CDW / Tlačiť stolovým počítačom ide po sieti dokonca aj mobilu a IPadu mi tlači v pohode, ale notebook mi chce tlačiť len cez Wifi. Ak nastavím tlačenie cez WIFi nejde mi tlačiť po sieti a opačne. Otázka: Dá sa nastaviť tlačiareň tak, aby tlačila súčasne po sieti a aj cez WIFi ? Alebo treba nastaviť Notebook? Mám v ňom dokonca nainštalovaný program s CD - čka Ďakujem za odpoveď S pozdravom Jozef Jancura tel: +421905139355
Je mozne obojstranne kopirovanie a talcenie ?
Dobrý deň, je tlačiareň vybavená aj možnosťou obojstrannej tlače. Ďakujem Trubač
Dobrý den, jaká je výtěžnost zkušebních tonerů, se kterými je tiskárna dodávána?
Dobrý den, pracuje tato tiskárny ještě pod Win 7? Jsou základní kazety s černou a barvami součástí tiskárny?

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17