Obnovit stránku

Omlouváme se, ale z technických důvodů se momentálně na pobočkách může vyzvednutí zboží časově protáhnout. Na opravě usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení.

Diskuze k CONNECT IT CHP-4510-RD Gaming Headset BIOHAZARD červená

Na této stránce najdete dotazy týkající se CONNECT IT CHP-4510-RD Gaming Headset BIOHAZARD červená, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu CONNECT IT CHP-4510-RD Gaming Headset BIOHAZARD červená teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k CONNECT IT CHP-4510-RD Gaming Headset BIOHAZARD červená váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
CONNECT IT CHP-4510-RD Gaming Headset BIOHAZARD červená - Herní sluchátka
CONNECT IT CHP-4510-RD Gaming Headset BIOHAZARD červená
Prodej skončil
Příslušenství Poradna a návody 40 Recenze 62
Sluchatka maju 1 usb port na led, a 2 konektory na sluchátka, 1 mikrofón a druhý je na sluchátka, pokiaľ nemáte 2 voľné porty vedľa seba nekupovať, inak využijete iba sluchátka ale nie mikrofón.
Dobrý den .. je na kabelu možnost si stlačením ztlumit mikrofon? Děkuji :-)
Dobrý deň, chcel by som sa spýtať, sluchadlá obsahujú iba jeden jack,alebo dva? (jeden na mic a druhý na zvuk)
Dobrý den, bude mi fungovat mikrofon i sluchátka pomocí této redukce: https://m.alza.cz/roline-4polovy-jack-3-5-m-2x-jack-3-5f-15cm-d341926.htm?o=1 Pokud ne, mohli by jste mi prosím poslat nějakou jinou? Ps:chtěl bych tyto sluchátka používat do notebooku Lenovo. Za případnou odpověď Vám děkuji
Dobry den, chtěl jsem se zeptat proč mají sluchátka dva Jacky (jeden pro sluchátka, druhý pro mikrofon) když notebook má jenom jeden vstup? Co s tím? Předem děkuji za odpověď.
Dobrý den, chci se zeptat jaký podporují zvuk.
Připojim je k PS4?
Prosim vas zakupil som si tieto sluchadla.. zapojil som ich do notebooku a nefunguju... dokonca ich windows ani nevie detekovat, v popise je pisane ze su kompatibilne s pc tak neviem kde je problem..
Dobrý den, nová sluchátka jsme nyní zapojili a fungují prapodivně. Ve hrách je slyšet pouze určitý rozptyl zvuků (např ve Forza 4 slyším pouze muziku, hlasy v radiu a zvuk aut není slyšet vůbec, respektive extrémně potichu, navíc je vše jakoby ve velmi nízké kvalitě). Když si pustím hudbu na youtube, slyším pouze hudbu, a to opět ve velmí nízké kvalitě, ale hlas zpěváka extrémně ztlumeně.. Podobný problém jsem u sluchátek nikdy nezažil. Nějaká rada? Nenapadá mě, co bych mohl dělat špatně.. Díky Karel
dobrý den mozem sa opytat ci sa sluchatka daju pripojit do xboxu ak ano ako?

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB06