Obnovit stránku

Diskuze k CONNECT IT EVOGEAR Keyboard CZ+SK

Na této stránce najdete dotazy týkající se CONNECT IT EVOGEAR Keyboard CZ+SK, na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu CONNECT IT EVOGEAR Keyboard CZ+SK teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k CONNECT IT EVOGEAR Keyboard CZ+SK váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
CONNECT IT EVOGEAR Keyboard CZ+SK - Herní klávesnice
CONNECT IT EVOGEAR Keyboard CZ+SK
Prodej skončil
Příslušenství Poradna a návody 7 Recenze 9
Prosim, vieme ktore konkretne klavesy su Anti-Ghost ? Neviem to nikde najst a stale ma to odkazuje na tu novsiu mechanicku EVOGEAR. Zaujalo ma, preco prave 19 :-) U niektorych su priamo oznacene napr. WSAD a okolie, ale to je zasa menej ako 19 Dakujem.
Dobry den jen je ke klávesnici nějaká podložka která se dá koupit nebo jestli mi poradíte díky
dobrý den, rozebral jsem tuto klávesnici kvůli čištění, byla hodně od chlupů, pak jsem jí složil a svítí ale nefungují klávesy. Klávesnici jsem rozebral úplně celou, takže jsem dostal: horní kovový kryt, bílý "kryt" ten pod klávesama. pak jsem dostal tu membránovou podložku s elektro věcma pod tím a pak spodní kryt, klávesy jsem položil do teplejší vody s mýdlem, ostatní věci jsem jen umyl vodou a hadrem, při složení zpět jsem neměl žádně problémy, všechno pasovalo a šlo jak mělo, složil jsem to do stavu toho, že všechno bylo přišroubované, jen ty klávesy tam nebyly, dále s zapojenou klívesnicí v pc která svítila jsem zkusil něco zmáčkout, nic pak jsem zkusil více kláves a zjisti jsem toto, rozebírám klávesnici poprvé, proto nevím co jsem udělal za chybu, předem děkuji
Funguje tato klávesnice na xbox one s i spodcvícením?
Je zde klávesa na přepnutí barev nebo se automaticky mění?Děkuji.
Ma tato klavesnica aj slovensku lokalizaciu? A aku ma odozvu?
Je mechanická ? Jestli ano tak všechny klavesi

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB03