Obnovit stránku

Diskuze k Gogen držák TV fixní do 55"

Na této stránce najdete dotazy týkající se Gogen držák TV fixní do 55", na které se ptají zákazníci nejčastěji (často nazývané jako FAQ). Pokud tedy koupi produktu Gogen držák TV fixní do 55" teprve zvažujete, můžete si pročíst níže uvedené diskuze nebo přidat do diskuzního fóra k Gogen držák TV fixní do 55" váš vlastní dotaz. Na otázky odpovídají naši vyškolení specialisté.
Gogen držák TV fixní do 55" - Držák na TV
Gogen držák TV fixní do 55"
Prodej skončil
Příslušenství Poradna a návody 4 Recenze 6
Dobrý den, je kompatibilní držák tento držák s TV 50" Samsung UE50RU7172? Dekuju
Dobrý den, prosím o info, jaká výška nosné stěny desky na stěnu - t.j. vzdálenost okrajů plechu, kde z hodní strany se zavěšuje televize a ze spodní dotahují jistící šrouby. Jde mi o to, že již mám mobilní stojan a hledám držák na stěnu, který bude mít tuto vzdálenost cca 120-140 mm, aby na něj šla TV se stávajícím nosičem zavěsit. Děkuji.
dobry vecer chcem sa spytat ci nebude problem vzdialenost od steny ....mam TV samsung mu6100 50uhlopriecku
Dobrý den prosím o radu: kupuji LG TV 55" typ 6210. Vejde se do této hloubky drzaku 26mm i privodni kabel a pripadne HDMI pripojeni? Není to moc blizko u zdi potom tato TV? Nerad bych vracel a vymenoval za novy. Mockrat diky. PD

Na vašem soukromí nám záleží

My, společnost Alza.cz a.s., IČO 27082440 používáme soubory cookies k zajištění funkčnosti webu a s Vaším souhlasem i mj. k personalizaci obsahu našich webových stránek. Kliknutím na tlačítko „Rozumím“ souhlasíte s využívaním cookies a předáním údajů o chování na webu pro zobrazení cílené reklamy na sociálních sítích a reklamních sítích na dalších webech.

Více informací
Rozumím Podrobné nastavení Odmítnout vše
P-DC1-WEB17